10 érv a melegházasság ellen

meleg frankpeti

Az Egyesült Államokban történelmi döntés született: a legfelsőbb bíróság kimondta, hogy a meleg párok ezentúl legálisan köthetnek házasságot. Az alábbiakban kifejtem, miért ellenzem a melegek és a leszbik házasságát:

01) A melegség nem természetes. Egy igazi magyar ember visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás.

02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas emberek társaságában magasabbak leszünk.

03) A melegházasság legalizálása ajtót nyit majd mindenféle őrült viselkedés előtt. Az emberek még a házikedvenceikkel is össze akarnak majd házasodni, mert egy kutya emberi jogokkal rendelkezik, és alá tudja írni a házassági szerződést.

04) A hetero házasság régóta létezik, és egyáltalán nem változott azóta; a nő még mindig tulajdon, a feketék nem házasodhatnak fehérrel, és a válás törvénytelen.

05) Ha a melegházasság megengedett lenne, az a hetero házasság jelentőségét csökkentené; Britany Spears 55 órás, “csak buliból” köttetett házasságának szentsége romba dőlne.

06) A hetero házasság indokolt, mert gyermekek születnek belőle. A meleg, vagy terméketlen pároknak, és az öregeknek nem szabadna házosodniuk, mert az árvaházaink még nincsenek tele, és a világnak több gyerekre van szüksége.

07) Nyilvánvalóan a meleg szülők gyereke is meleg lesz, ahogyan a hetero szülők csak hetero gyereket nevelnek.

08) A melegházasságot nem támogatják a vallások. A miénkhez hasonló teokráciában egyetlen vallás értékrendje követendő az egész országban. Ezért van csak egyetlen vallás Amerikában.

09) Egy gyerek sikeres felneveléséhez szükség van egy férfi és egy női szerepmodellre. Társadalmunk ezért kifejezetten tiltja az egyedülálló szülőknek a gyereknevelést.

10) A melegházasság a társadalom alapját változtatja meg; soha nem tudnánk új szociális normákhoz alkalmazkodni. Ugyanígy nem alkalmazkodtunk az autókhoz, a szolgáltatási szektorhoz a gazdaságban, vagy a hosszabb élettartamhoz.

(forrás)

A fb profilképem alatt heves vita dúlt 🙂

Éljen a szabadság! Éljen az egyenlőség! Éljen a szerelem!

Posted by Peter Frank on 2015. június 27.

10 érv a melegházasság ellen” bejegyzéshez 6ozzászólás

  1. Nagy hülyeség az egész, előbb utána kellett volna járnod pár dolognak, mielőtt megírsz egy ilyen dolgot, mert van olyan aminek semmilyen valóságalapja nincsen. Nincsenek bizonyítékok, amik alátámasztanának pár pontot!

  2. Visszajelzés: Nechama* | frankpeti.net
  3. Leszarom, ki kivel házasodik – semmi közöm hozzá. Miért kell ebből ekkora ügyet kreálni? A melegek házassághoz való joga a te boldogságod útjában áll?! Lószart. Hagyjuk már ezt az álszent dumát, és hagyjuk élni egymást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.