Jó munkahely

StraussA cég, ahol immár 16 éve dolgozom (Strauss-Group), az idén is megőrizte helyét az első tíz azon izraeli vállalat között, melyben a legjobb dolgozni. Az élelmiszer- és italgyártó cégek rangsorában nagy előnnyel az első helyen vagyunk. Hehe 🙂

A Strauss-on kívül Izrael legjobb munkáltatói: Electric Company, Intel, Bank Leumi, Google, HP, Teva, Bank Hapoalim, Amdocs és Microsoft.

A reprezentatív minta alapján kiválasztott 2000 alkalmazott megkérdezésével készült felmérés alapján kiderült, hogy az alkalmazottak munkahelyükkel kapcsolatos legfontosabb elvárásai az alábbiak voltak (fontossági sorrendben): a fizetés nagysága, az állás stabilitása, a felettes-beosztott viszony, a fizetésen túli juttatások, a szakmai előrelépés lehetősége, a cég megbízhatósága, rugalmas munkaidő, a munkahelyi légkör/csapatszellem, a lakóhely közelsége, a szakmai továbbképzés, és végül a kényelmi szolgáltatások, céges üdülések.

Örülök, hogy olyan vállalatnál dolgozhatok, melynek sokszínűség nem csak logójában, vagy kiváló termékeiben és öt földrészen megtalálható gyáraiban nyilvánul meg, hanem főként alkalmazottainak sokféleségében, akik a bőrszín mássága, a faji, vallási, világnézeti, vagy etnikai különbözőségeik, és politikai, vagy nemi irányultságuk változatossága ellenére a legnagyobb békében és toleranciában tudnak sikeresen együtt dolgozni.

A százas lista első fele (aláhúzott – konkurens élelmiszercég):

1 – Israeli Electricity Company
2 – Intel
3 – Bank Leumi
4 – HP
5 – TEVA
6 – Google
7 – Bank Hapoalim
8 – Microsoft
9 – Amdocs
10 – Strauss
11 – Elbit
12 – Bank Discont
13 – IBM
14 – Rafael
15 – Bezeq
16 – Bituach Yashir
17 – SAP
18 – Super Pharm
19 – Leumi Card
20 – IsraCard
21 – Israel Aircraft Industries
22 – Mekorot
23 – Partner
24 – Check Point
25 – Elta
26 – Visa CAL
27 – El Al
28 – NICE Systems
29 – Cellcom
30 – Ashdodi Kikötő
31 – CBC Sales
32 – Makhteshim Agan
33 – Motorola
34 – DSW (Holt Tengeri Gyárak)
35 – FIBI Bank
36 – Tnuva
37 – Mizrahi Tefahot Bank
38 – Phoenix
39 – Electra
40 – Pelephone
41 – Applied Materials
42 – Osem

Leave a Reply