Rövid boldogság

Ő Katie Kirkpatrick , 21 éves. Mellette 23 éves vőlegénye, Nick. A kép 2005 Január 11-i esküvőjük előtt készült. Katie rákos, órákat tölt kemoterápián. Itt Nick várja, hogy véget érjen az aznapi kezelés. Bár állandó fájdalmai vannak, szervei sorra mondják fel a szolgálatot, az esküvőt lépésről-lépésre Katie szervezte meg, miközben állandóan morfiumot kapott. Ruháját több alkalommal is szűkíteni kellett, hisze egyre csak fogyott és fogyott. Az biztos volt, hogy egy oxigénpalack is meghívót kap az esküvőre. Katie a szertartás és a vacsora alatt is használta. A képen látható pár Nick szülei. Érzelemteli nap volt ez számukra, látni, amint fiuk feleségül veszi kamaszkori szerelmét. A tolószékes Katie férje és barátai énekét hallgatja. A buli felénél Katie-nek pihenne kellett egy kicsit, friss oxigénre volt szüksége. A fájdalom miatt már nem tud hosszan állni. Katie 5 nappal az esküvő után meghalt.

Ő Katie Kirkpatrick, 21 éves. Mellette 23 éves vőlegénye, Nick. A kép 2005 Január 11-i esküvőjük előtt készült.

Katie rákos, órákat tölt kemoterápián. Itt Nick várja, hogy véget érjen az aznapi kezelés.

Bár állandó fájdalmai vannak, szervei sorra mondják fel a szolgálatot, az esküvőt lépésről-lépésre Katie szervezte meg, miközben állandóan morfiumot kapott.

Ruháját több alkalommal is szűkíteni kellett, hisze egyre csak fogyott és fogyott.

Az biztos volt, hogy egy oxigénpalack is meghívót kap az esküvőre. Katie a szertartás és a vacsora alatt is használta. A képen látható pár Nick szülei. Érzelemteli nap volt ez számukra, látni, amint fiuk feleségül veszi kamaszkori szerelmét.

A tolószékes Katie férje és barátai énekét hallgatja.

A buli felénél Katie-nek pihenne kellett egy kicsit, friss oxigénre volt szüksége. A fájdalom miatt már nem tud hosszan állni. Katie 5 nappal az esküvő után meghalt.

A törékeny lányt gyönyörű, mosolygós menyasszonyként látni igen elgondolkodtató. A boldogság mindig csak egy karnyújtásnyira van, bármilyen rövid vagy hosszú élettartamú is az. Élvezd az életet, ne bonyolítsd agyon! Olyan rövid az élet! Dolgozz úgy, mintha ez lenne első napod a munkahelyen! Bocsáss meg azonnal! Szeress feltételek nélkül! Nevess kontroll nélkül! Állandóan mosolyogj! Imádkozz azért, akik rákban szenvednek! Ne hagyd abba! Az imára mindig érkezik felelet!

(fotó: Romain Blanquart, fordítás: KnéFL)
The Bride was beautiful