Komor

Kitalálunk innen

Nem akarok sokat hozzátenni a fotóhoz, csak annyit, hogy nehéz napokat élünk, de nem csüggedünk, ha sivatagos, bozótos is a terep, átverekedjük magunkat rajta, mert nincs más választásunk. Jön még szebb korszak is nagycsaládban, kiscsaládban, amen amen.

Maginak eltört a keze (gipszben van), tegnap más miatt kellett kórházba szállítani, apunak ma erős szívinfarktusa volt, katéterezték, az intenzív osztályon fekszik, és akkor még nem beszéltem anyu súlyos betegségéről, meg más Frank-nyavalyákról…

Néha nagyon nem könnyű, hiába erőlködünk, semmi nem megy, illetve minden megy, csak a (látszólag) rossz irányba. Minden elromlik, elvész, megakad, betömődik, leég, összeomlik, és ilyenkor hajlamosak vagyunk nem észrevenni a melletünk kacarászó kisgyereket, a fákon csivitelő madárkákat, a közeledő esküvőt, és a négy gólt, amit tegnap rúgtam sérülés miatti féléves távolmaradás utáni első meccsemen.

Komor” bejegyzéshez 9ozzászólás

 1. Nagyon megrázott bennünket a hír!
  A sajoszentpéteri gyülekezetben közösen is imádkoztunk, és egyenként is hordozzuk imába Sándort és Ilonkát.
  Sokan tisztultunk és növekedtünk hitünkben általuk.
  Az ÚR JÉZUS őrizze , legyen velük és áldja őket!
  A családnak pedig sok erőt és kitartás kívánunk!
  Testvéri szretettel: Éva néni

 2. Petikém,nagyon megdöbbentett a hír,nagyon veletek vagyok gondolatban,imádkozom értetek,(itt az egész családot értem,de főként a szüleidet).

 3. Mit lehet ezekre írni amit nem törölsz ki ha visszaolvasod? Ezt nem fogom kitörölni akármilyen “semmitmondónak” tűnik is,mert szeretném ha tudnád,hogy megrendít és rosszul esik ez a sok baj ami ért titeket és csak döbbenten hallgattam mikor anyu elmondta Sanyi bácsit…Tényleg nagyon sajnálom és remélem ezután jobb dolgok jönnek..!

 4. Csak most olvastam a komor híreket, gondolatban Veletek vagyok. Azóta eltelt pár nap, remélem Édesapátok jobban van.

 5. Apu jobban van, már nincs az intenzív osztályon, remélem nemsokára hazaengedik 🙂
  Köszönöm mindenkinek az együttérzést, bátorítást (Bogi, a te hozzászólásod sem volt “semmitmondó”, sőt…)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.