Közösség

A mai péntek este főleg arról szólt, hogy Évánál van egy kép Viola kiskorából, ahol úgy szopja az ujját, ahogy csak azon a képen látszódik, viszont valami miatt Anyu azt írta a fotóra, hogy “Ágikáé”. Viola határozottan követeli magának a képet (jogosan), viszont valami miatt Éva a jelenlegi tulajdonosa, valószínőleg még gyerekkorában adta neki Ági egy tál lencséért, mikor Viola még olyan pirinyó lehetett, hogy fel sem foghatta, hogy elárverezik.

Arról is szó volt, hogy Apunak nagyon jól áll a rövidre nyírt szakálla, olyan pici, hogy majdnem nincs is, tökre megfiatalíccsa.

A tizesen megnéztük a tragédiás sorozatot, ahol mindig mindenki életben marad, aztán a “Csodás ország”-ot (Eretz nehederet), aztán a “Villanyrendőr”-t (Ramzor), aztán mikor már mindenki elment, és Magi a fürdőszobában volt, én megnéztem még a “Bekef-2”-t is, jövőhéttől úgysem lesz már tévénk, mert lemondtam, csak viszi a pénzt a semmibe, eleve nincs időnk nézni Őt.

Két üveg bor fogyott el, meg egy harmad, meg egy ötöd vodkásüveg, bár ezt főleg én ittam meg, Vili meg is rótt, hogy ez olcsó terpentin, vagy valami ilyesmi, nem egézséges, a drágábbakat kell keresni. Nem vagyok szakértő, Magi vette nekem az üveget (én kértem), mondta is, hogy bocs, legközelelebb Prigátot vesz. Általában viszkit veszünk ha már veszünk, de most takarékoskodnunk kell, mert le akarjuk zárni a banki mínuszt, ami már zavaró, folyton folytogat.

Megyek aludni, mert holnap piknik lesz, és élvezni akarom.

Jaaaj, majdnem nem mondtam, hogy megint én csináltam a humuszt (csicseriborsó-saláta), sokkal jobban sikerült a múltkorinál, mindenkinek ízlett, irtóra jó érzés mikor dicsérnek, ez az élet értelme. Azért dicsérek én is másokat, mert a fellegekbe repíti a boldogtalanokat.

Közösség” bejegyzéshez 2ozzászólás

  1. Itt pedig Edit angol reggeli teáját iszogatom… 🙂
    (Sainsbury Taste the Difference English Breakfast Teabags 80)
    Üdvözlet nektek!

  2. Ha a jövő héttől nem lesz tévétek, ajánlom olvasásra a Ljudmila Ulickaja regényét: Daniel Stein, tolmács.
    (Oswald Rufeisen, a nemrég elhunyt főszereplője a regénynek, azok közé tartozik, akikre akkor is érdemes fölnézni, ha már nincsenek itt….)
    http://www.168ora.hu/cikk.php?id=8896

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.