Purim

A múlt héten az eső elmosta az utcai farsangi felvonulást, ezért csak a munkahelyemen fotóztam bohóclányokat. Eytan lánynak öltözött, így táncolta végig az iskolai purimi bulit (a miniszoknyáját Magi készítette egy farmernadrág alsó szárából). Doronnak hiába könyörögtünk, nem volt hajlandó beöltözni, ő csak bolti sablon-maskarát akart, a Magi által előző este varrt öltözetet túl különlegesnek találta. El se ment az iskolába, kicsit bosszankodtunk miatta.

Nagy-családi party-t is terveztünk, valaki Jézusnak akart beöltözni, és bár tetszett az ötlet, lebeszéltük az illetőt mondván, hogy legyen tekintettel az érzékenyebbekre.

Én is beöltöztem, igaz csak egy fotó kedvéért, ami aztán nagy hullámokat kavart, több mint százan minősítették, helyenként élénk vitát váltott ki.

Szombat délelőtt Magi és Reuven empí3-ra felvett és a szalonban kellemesen bömbölő Green Day és Linkin Park rock-zene mellett finom hámán-táskákat készített a konyhában. A nap folyamán egy csomót fogyasztottunk belőle, sőt, mindet felfaltuk.
Este portrékat fotóztam emberkékről, mostanában sötét háttérrel és két fényforrással kisérletezem.