Sárga fény

sargaNemrég azt a hírt olvastam, hogy az USA sárga fényt adott Izraelnek, hogy megtámadja Iránt, ami azt jelenti, hogy készüljünk, és ha elkészültünk, jön a zöld fény.

Sárga után piros jön, nem zöld. Zöld előtt sárga és zöld van. Hogy van ez az usában?

Néha szórakoztató, hogy azt hiszik, hogy szükségönk van az ő engedélyükre. Csak felülről fogadunk el utasításokat!

Amit Bush nem ért az az, hogy az izraeliek nem állnak meg a sárgánál, sőt, divat itt a piroson is áthajtani.

Miután kibírtuk 40 évig a hidegháborúban, most egy hőzöngő perzsa majom, egy önérzetében sértett izraeli rotviller, és egy agyilag problémás amerikai kovboj elpusztítja a világot?

Most, hogy megkaptuk a sárga fényt, sokkal nagyobb biztonságban érzem magam. Egyfolytában, egészen mostanáig szörnyen aggódtam, és állandóan azért drukkoltam hogy megadják a sárga fényt, és most, hogy ez megtörtént, nagyon örülök.

Gyerekek nagy bajban vagyunk! Hitler2 atombombát készít, ezek meg közlekedési lámpákkal szórakoznak itt nekem! A fejükre estek?!

És mi van a pontos dátummal, a támadás órájával, a repülők számával, belépés és elhagyás útvonalával?

Az is derogál nekem, hogy az amerikai nagybácsi rotvillernek használ minket, és azzal fenyegeti az irániakat, hogy ha akadékoskodik, majd jól rájuk szabadít minket.

Az is bosszant, hogy miért kell az amcsiktól engedélyt kapnunk, mikor minket fenyegetnek megsemmisítéssel, a mi életünkről van szó!

Ahogy -egyesek szerint- Izrael az iraki háborúba kergette az usát, most ők szépen visszadják és minket kergetnek háborúba Irán ellen.

A sárga már villog!

A következő lépés: repülő, tele felvilágosító brossúrákkal az irániaknak, arról, hogy mikor, hol, és hogyan lesz a támadás? Akkor már egyszerűbb kiterelni izrael népét az utcákra, és mérges gázt spriccolni rá, így kissebb lesz a városokban a rombolás, és sokkal könnyebb lesz összeszedni a hullákat.

(vélemények)

Leave a Reply