Saláta

zaataros pita

Hétvégén megfordult nálunk Anyu, Zoli, Éva, Zsuzsi (+Kornél), Ági, Laci, Viola és Benjámin. Zaatar-os pitát ettünk “achla teva”-s salátával, finom volt, Magi, jes lach et ze!
Zsuzsi és Kornél messze lesznek tőlünk, a Negev sivatagban, a Gáza-i övezet mellett egy icipici moshav-ban.
Zoli helyreigazított, nem öt perces, hanem fél órás kórusművet kell betanítania a Kolégium Tel-Aviv kamarakórusban.
Tibi is reklamált, hogy mikor a földrengés volt, akkor ő nem borotválkozott a tükör előtt, ahogy írta valaki, hanem a fogát mosta. Tibi egyébként jól van, felhívtam a legutóbbi bombamerénylet után. Ági is közölt néhány hasznos észrevételt a honlappal kapcsolatban, meg Robi (!!!) is. Köszi nektek!

Megvolt amerikában a játékkiállítás, ahol a Reuven által tervezett logot ábrázoló névjegykártyából több száz szét lett szétosztva, és hozzáértő (meg elfogulatlan) szakértők szerint ő (mármint Reuven) egy rajzzseni. Kissé túloztak, de tényleg tehetséges a gyerek, csak ne hagyná állandóan szét a filctollakat.

Nagyon jó az új munkaköröm, rengeteget kell új humusztipust (meg más salátát) kóstolnom, néha órákat ülök ott a főnökömmel az asztalnál, kóstolunk, és elemezünk. Legutóbb hányingerrel jöttem haza, mondtam is Margónak, ha egy kicsit megpiszkálnám a torkomat, minden kijönne.

Valaki abbéli öröméről írt, hogy Eszter és családja, meg fog minket látogatni! “Remélem, nagyon jó lesz nektek!”-írja-” Én is szerezni fogok egy jó kis munkát, hogy mi is újra kimehessünk hozzátok.” Úgy legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.