Büszkén kihúzni magunkat
Laci es Zoli hianyzik a keprol (az izraeliek kozul) (Foto:Etiop bacsi) (P) Csendben telnek a napok, a család éppen szóródik szét, távolodunk egymástól, ezen kívül nem történik semmi. Ketten Svájcban barangolnak, a vendégek elrepültek, a kocsim összetört. Mi még nem törtünk össze. Néhányan munkát keresnek - miért nem a munka keres minket, meg a pénz? Ketten gyülekezetbe járnak, messiáshívők, a többiek nem. Négyen Magyarországon élnek, a többiek nem. Mélyen bent vagyunk Gázában, a terrort fel kell számolni, nem kiegyezni vele. Reuven a műszakiakhoz kerül majd, a tűzszerészekhez, vagy a zenekarba. Tíz év múlva. Tíz év, mint tíz hónap, rögtön elszalad, én is nemsokára járókerettel járok, megöregedtünk. Ez a honlap is alig él. Többet kellene sportolnom, jelenleg nem végzek semmi testedzést, 72 kilós kövér ember vagyok. Kopasz, szemüveges, szakállas. Izrael viszont szép, gazdag ország, de a világ így sem szeret minket, nem tudom miért, nem is érdekel. Ha térdet hajtanánk előttük, akkor is utálnának, ezért érdemes állva maradni, büszkén kihúzni magunkat és nagyot legyinteni rájuk. Az egész világra.
18/05/2004
Frankicizmusok... Nagycsaládtagok
háris pfff... * mökötö * azzúmasszabará * tubackos * ócs-ócs-ócs * morzsef * jamahaba * egykettő leállítanám * kulukafitemá * ó, batyu * eto-kóre * vachurió centurió * gyerekkel vagyok * cikkantyú * nem elkölteni * churkó * pöcköld meg! * ne hagyd élni! * FRADO * varbai? nem, kandai * ...betonba * ettünk egy kis zsíroskenyeret * dőlj be! * SÁV * tingli-tangli * megyünk K-ba * rissz-rossz * churie * igazítsd meg a képed! * sik a ső * nektek adhassuk ha kell * ne nyüzsögj! * sztyu-tyu-tyu-tyúú * bódigéza * uf * szocialista * kommersz * gyárkémény * vízakna * ott a gól, csak be kell rúgni * tudjuk, kedves * lapjával álljanak, hátul még táncolni lehetne * kapackodjál
Ki emlékszik még többre? 
Az álom valóra vált
Egy hét évvel ezelőtti levélrészlet:
"Annak ellenere, hogy tudtuk, nagyon nehez lenne a beilleszkedes a csalad egy reszenek (foleg Apunak, Anyunak, es a gyerekeknek), nagyon vartuk a kijoveteleteket. Elkepzeltuk, hogy kopognak az ajton, es termeszetes, hogy megjelenik Apu, vagy Vili, vagy valaki mas a csaladbol, csak ugy atugrottak a szomszed utcabol egy ropke kis latogatasra; vagy hogy egyutt megyunk a gyulekezetbe, hogy jottok Rubennel jatszani, meggyurni egy kicsit, hogy lesznek neki itt szuletett unokatesoi, hogy egyutt vitatjuk meg a politikai fejlemenyeket... Egyenlore mashogy alakult az egesz, amit nagyon sajnalunk, de biztos, hogy igy kellett lennie. Termeszetesen tovabbra is varjuk, hogy ami most alom maradt, az egyszer valosagga valik."
Hát valósággá vált...

apu anyu sanyi ili ibi peti robi zoli éva vili tomi zsuzsi ági tibi laci viki viola benjamin

A Csalad

Mi a közös bennük?
Bódi Géza
Borsos
Ramada
Ibi mondd el te
Faragó Peti
Morzsi
Gombócda
Major