Tűz
(Peter) Azon az éjszakán felébredtem. A házunk melletti faiskola szinpadján szép fiatalok ejtették a táncot furcsa, bizsergető zenére. Az asszony kiugrott az ágyból, lengén odalibbent a sötét ablakhoz, kihajolt a nyári estébe és úgy halgatta a misztikus muzsikát.
folytatás >>
Frankok a családos táborban
(P) Néhány kép Robi Billatárón táborozó gyerekeiről. Kissé aranyosak, nem? Nyújtsa fel a kezét, aki szerint tévedek.
Adam lepkevelHuncut MiriMosolygo Rahel
NatanSariViktor
Meccs
(P) Apu, Anyu és én meglátogattuk Vilit, Zolit és Tomit Tel-Aviv-ban, útközben Évához is beugrottunk Haifán, elvittük Éva használaton kívüli tévéjét Viliékhez, mert az övé nem működik, beüzemelte, elkezde nézni a portugál-angol meccset, néhány percen belül a tévét tartó polc leszakadt, a tévé összetört, mi közben megérkeztünk hozzá Tomitól, el kellett mennünk egy nyilvános helyre, hogy lássuk a meccs végét, nekem ez volt az első eb-játszma, amit láttam, mostanában nem nagyon érdekel a sport, de így Zolival és Vilivel érdekes volt.
25/06/2004
Szülinap
Zsuzsi szulinapja
Zsuzsi már huszonvalahány éves.
22/06/2004
Korábbi hírek
Büszke vagyok
Sanko(P) Anyuék legutóbbi Mo.-i útja többek között arra volt jó, hogy az általuk hozott fotók segítségével újra rádöbbenjek  unokaöcséim, unokahugaim kiváló voltára, és ennek nyomán büszke nagybácsinak érezhessem magam.
(néhány kép)
15/08/2004
Mavruk
TibiTibi már 24 éves, a terrort most nem a jeruzsálemi buszokon, hanem a város óvárosában hárítja el.
15/08/2004
Lakótárs
(Éva) Augusztus 1-től Ravital a lakótársam. 27 éves lány, most fejezte be az egyetemet héber irodalom és gyógypedagógia szakon. Jelenleg ő is munkát keres.
Egy teherrel kevesebb a vállamon.
04/08/2004
Találka
(P) Ma  nagycsalád-találkozó volt Miskolcon (a család mo.-i része gyerekekkel+[nagy-]szülők). Milyen volt? Hol vannak a képek?
05/08/2004
Találka
Ujra egyuttAnyuék ma reggel a Ferihegyen ismét találkoztak a mo.-i unokák közül Sanyiék gyerekeivel. Matyi jóvoltából öt kép a neten.
19/07/2004
Robi-album
MirikeTovábbi huszonnégy kép a táborozó Frank Robi-családról. Szabadon lehet gyönyörködni bennük.
Meglepte
Vili es JuditJudit meglepte Vilit, és két nappal korábban érkezett az országba. Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk neki.
12/07/2004
A Hős
Aron, a gyoztes(Tábori Krónikás) Azért lett hős Áron, mert a talentumok gyűjtésében neki sikerült a legtöbbet kamatoztatni. Összesen háromszáz-
valahány talentumot sikerült összegyűjtenie. A második gyereknek százvalahány, a tizediknek nyolcvan valahány volt. Szóval magasan nyert Áron.
(A szerkesztő megjegyzése: Kol hakavod! (Gratuláció héberül, a gyengébbek kedvéért))
10/07/2004
Haszon
(P) Tomi és Noah elköltöztek egy albérletbe, a saját lakásukat kiadják, így anyagi haszonra tesznek szert.
06/07/2004
Körút
Zoli egyhetes koncertkörútra repült, az útvonal: Olaszország, Németország és Szlovéni (Horvátország?).
30/06/2004