Röviden
- Kornél (Zsuzsi barátja) testvérét nem engedték be az országba (?), hazaküldték a reptérről.
- Zsuzsiék átköltöztek Ramot-on belül egy másik házba.
Megint Ramot
Zsuzsi es Kornel(P) Zsuzsi és Kornál úgy tűnik otthagyják a déli mosávot és visszatérnek a Genezáret melletti Ramot-ba, de egy másik zimmer-ben fognak dolgozni. Zsuzsi állandó lakos státusza lassan formálódik.
27/03/2004
Megiddo
(P) Kirándulni voltunk a gyülekezet egy részével Megiddo környékén. Zsuzsi és Kornél is csatlakoztak hozzánk, szép helyeken jártunk. Néhány kép az albumban.
20/03/2004

Zsuzsi és Kornél február 17.-én jönnek ki ismét Izraelbe. Laci ekkor szerel végleg le.
10/02/2004

Levélrészlet:
Eddig elég jól sikerült a magyarországi utunk, azt leszámítva, hogy Kornél az elsõ nap elhagyott a farmernadrágja kiszsebébõl 300 dollárt.Még jó, hogy korábbi tapasztalataiból okulva nem rakta egy helyre az összes pénzt. A tel-avivi repülõtéren minden simán ment. A vízummal nem foglalkoztak, tudták, hogy sztrájk van. (Még mindig tart?) De kevesen utaztak, ezért ráértek mindenkivel kinyittatni majnem az összes bõröndjét, kivéve a miénket, hála az egyik ramoti magyar lány ajándékküldeményének. Egy kis nejlonszatyorban voltak csokik, baba meg zokni. Ezt kibontották, szétszedték, átvizsgálták, így a csomagjaink megúszták.
A pénzünk már el is fogyott, pedig nem pazaroltuk, bár vettem a Tescoban (egy nagyáruház) egy jó meleg télikabátot 4000 ft-ért. A dollár nagyon lement, 201-203-ért tudtuk beváltani. Az euro viszont folyamatosan erõsödik, már, ha jól tudom 260 körül jár.
Még kell vennünk angol-magyar, magyar-angol középszótárt, egy angol-angol középszótárt, és nem tudom, hogy vegyünk-e nektek egy magyar-héber nagyszótárt, ha ez az, ami nincs meg nektek.
Utaznunk is kell még elég sokat, ami talán még drágább, mint Izraelben, mivel már a 33%-os sem jár 26 év után, így teljesárú kell mindenhova.
Még kell mennünk Miskolcra, Berettyóújfalura, Budapestre. Pesten el kell mennünk a Szochnuthoz, miután egy csomó papírt beszereztünk. Azt mondták, hogy a ti (Apu, Anyu) izraeli útleveletek és személyiigazolványotok másolatát is el kell vinnünk, amit ti faxon tudtok elküldeni.
(...) Mindenkit puszilok, eléggé hiányzik már a család.
Szeretettel: Zsuzsi.
13/01/2004


Zsuzsi

Született:    1977 június 26. Kazincbarcika
   
         Cím:            Israel
   
         E-mail:      gadzsb@hotmail.com
            Telefon:       972-51-729-049