Szia, Tomi!

Köszi az új címedet, de mintha felejtenéd már szép anyanyelvedet (nem verset akarok írni).
Azt akartad írni, hogy "ha még nem lenne meg neked" vagy "ha meg lenne még neked" amit nem írhatsz, hiszen új a címed.
(Vigyázz, mert egy leendő logopédussal állsz (virtuálisan) szemben!)
Hogy megy a tanulás? Mellette mit dolgozol? Én nagyon élvezem a fősulit, sajnálom is, hogy vége lesz, gondolkodunkj néhány csoporttársunkkal, hogy megyünk tovább egyetemre, de ez még odébb van. Sankó képességei most kezdenek kibontakozni. Negyedikben a matekból épp hogy megkapta a 4-est (nem szerette a tanárát), most ötödikben egy férfi tanítja szigorúan egy tehetséggondozós könyvből, eddig szín ötös volt, most csúszott be neki rosszabb jegy. De egyébként osztályelső belőle, és informatikából is. Eddig nem tudta, hogy mi lesz. ha nagy lesz, nemrég mondta, hogy matematikus szeretne lenni. Egyébként hihetetlen lusta és rendetlen, semmit nem tanul, még a verseket is szűnetben tanulja meg, mégis legrosszabb esetben 4-es lesz. Hihetetlen memóriája van.
Angolt sose tanul, így kapott párbeszédre 5-öst. Jó a kiejtése, mondok neki egy mondatot, le tudja fordítani, szóval jó a nyelvérzéke. Marciból még nem tudjuk, mi lesz. A zene neki életeleme, egészen másként viszonyul hozzá, mint más földi halandó. A dallamokat szinte első hallásra megjegyzi. Sajnálom, hogy itt nincs normális zeneoktatás az iskolában. Beirattam szintetizátorra, de miután láttam, hogy ott tánczenét tanítanak, kivettem. Rendkívül kiegyensúlyozott személyiség, annyira, hogy nincs is barátja az osztályban, ill. mindenki a barátja, de ez cseppet sem viseli meg. Szünetben rajzol, vagy Tarzant olvas (a tanárok megrökönyödésére már elsőben ezt csinálta).
Vicusnak a hajlékonyságán kívül más adottsága még nem bukkant elő, csak jövőre megy suliba, de hát balettáncos úgyse lesz. Sajnos, neki van a legkevesebb hallása, bár egyre tisztábban énekel. Nagyon önálló, és jó érzéke van a renrakáshoz, csak nem mindig akarja csinálni.
Dani egy nagyon különleges személyiség, egészen már, mint a többiek és mint már kisbabák. Most 20 hónapos, nem beszél, csak halandzsával, mintha értelmes mondatokat mondana. Leginkább a komolyság jellemzi, képes hosszú ideig szemlélni, vizsgálni valamit, közben persze nagyon huncut. Nagyon ki tudja fejezni a szeretetét, időnként odamegy a gyerekekhez is, átöleli őket, megnyalja az arcukat (puszit ad). Ha Marci tehetsége a zenéhez 100%, akkor Danié 300%. Nem ugrál rá, hanem feszülten figyeli akár egy órán keresztül.
Most befejezem, mert már éhesek a gyerekek (a négyből három beteg)

Szia!

Andi

Sanyi

Született:    1967 majus 20. Budapest
   
         Cím:            1086 Budapest, Dankó u. 32. II/46, Hungary
   
         E-mail:        frank_s@drotposta.hu 
   
         Telefon:       (1) 210-4909
   
                             30-488-1243 (Sanyi)
   
                             30-507-9476 (Andi)