Kedves látogató! 

Szavazás                

Örülök, hogy éppen erre szörföztél a világhálón, és virtuálisan bekukkantottál hozzánk. El lehet barangolgatni minálunk erre arra, biztosan találsz útközben valami olyasmit, amit megtekintésre, vagy elolvasásra érdemesnek tartasz, de ha mégsem, az sem baj, a következő hullámmal nyugodtan mehetsz tovább, nem fogunk ezen összekapni. A lényeg, hogy mundnyájunknak jó legyen, és senki ne fossza meg a másikat semmitől. Lehet egymást gazdagítani, nevettetni, bosszantani, lehet kötekedni, meg ilyesmi, de a felebarát megkárosítása nem ér. Ha valami olyasmire lelnél, ami felbosszant, nem kell megsértődni, inkább írd le kifogásaidat, nyugodtan eláraszthatsz panaszáradattal, a lényeg, hogy ne maradjon benned harag. De miért is haragudnál rám, hisz barátok vagyunk mi így ismeretlenül is, látatlanban elfogadlak, beengedlek az otthonunkba, az ajtó szélesre tárva előtted, láthatod, hogy nincs semmi takargatnivalóm, gyere beljebb, ne kéresd magad. Egyébként nagy valószínűséggel családtag vagy, legalábbis rokon, talán személyes ismerős, az eredeti elképzelések szerint ugyanis ennek a körnek készült a honlap, egy utcai csavargót miért is érdekelne az, hogy kisfiamnak először sikerült vécébe nyomnia azt a bizonyos (nagyon) büdös váladékot, vagy hogy szerelmes vagyok a feleségembe. Egyébként meg ha kedvemben akarsz járni, akkor beírhatsz valamit a vendégkönyvbe, mindegy mit, csak tudjam, hogy itt jártál, nem lopakodva jöttél a kertek alatt.
Sok a duma, ugye? Abbahagyom, mert magamat is untatom.
Gyere vissza máskor is, többször is.
De nem muszály.
Peter

Legszimpatikusabb
(Matyi) Végignéztem a legújabb képeket. Nagyon klassz élmény volt! Nagyon szép képek születtek, kedvem lenne felsorolni, hogy melyek fogtak meg legjobban, de most kicsit lusta vagyok. Azonban gratuláció a fotósoknak és a vágónak! Ha a jelenlegi 6 sorozat, mint sorozat közül kellene egy legszimpatikusabbat kiválasztanom, akkor a svájcit választanám. De mindegyikben találtam nagyon közelit.
18/07/2004
Kell a "Nagy Család"
"...A nagycsaládos honlap egyébként nagyon is szükségszerű,- szerintem nagyobbrészt innen informálódunk egymásról..."
20/04/2004
Kibic
Javaslatom a következő közvélemény kutató kérdésre:
Érezhető-e az antiszemitizmus növekedése Magyarországon?
1. Igen, egyértelműen.
2. Vannak erre utaló jelek.
3. Nem érzékelhető.
4. Nem tudom.
Szavazás
Mini Poll
(P) Kb. egy éve tettem közzé az alábbi kérdést: Szerinted végül mind a 16 gyerek kivándorol Izraelbe? 29-en válaszoltak: 7-en (24%) azt mondják, hogy feltétlenül, hisz igéret van rá, 4 (14%) szavazó szerint nagy valószínűséggel, 13-an (45%) vélekednek úgy, hogy kevés esély van rá, 2 szerint kizárt dolog, és hárman (10%) nem tudják.
Mi legyen a következő kérdés?
29/03/2004
Búcsú
(P) A frankpeti.0catch.com névtől való búcsú margójára: 2001 Szeptembere óta a mai napig 7.633 látogatás történt a honlapon, és összesen 12.987 oldal lett kinyitva, ami azt jelenti, hogy egy látogató átlag 1,7 oldalt nyit ki egy látogatás során.
12/03/2004
Éva dicsérete
Kol hakavod (Minden elismerésem)! A honlapon keresztül tényleg könnyebb képben lenni a családdal kapcsolatban. Mert én is itt élek Izraelben, és még nem teljesen remeteéletet, de sok dolgot a honlapról tudtam meg. Pedig csak néhány napja találkoztunk, plusz tegnap Agi beugrott egy órára, Laci hívott telefonon stb. A honlap igazolja önmagát.
13/02/2004
(Köszi Éva, nekem nagyon fontosak ezek a reagálások! Peti)

Áron a galutból
szia peter!
köszönöm a segítséged (...),. másrészt köszönöm az érdekes családi oldalatokat, szeretnék gratulálni hozzá,, nagyon jó!  inspirál, sok gondolatot ébreszt. Jó lenne több dologról beszélni, izrael; hit; budapesti kapcsolatok; aktualitások, stb.üdvözlet minden franknak a cionon!
aron a galutból.
Helycserék
A Fórum átkerült a "honlapról" oldal aljára, írhattok bele, azért van, néhány saját (Peti) írást pedig az "írások"-ba nyomtam bele.
28/05/2004
Elismerés
Petikem!
Minden elismeresem a honlapodon vegzett munkadert.
Jo otlet volt sajat domaint jegyeztetned, megerdemelte mar ezt az elorelepest a honlap.
Tomi
11/03/2004
Gond volt
(P) Az utóbbi hetekben nem tudtam frissíteni a honlapot, mert gond volt a serverrel. Elnézést! Áttértem egy másik (remélem stabilabb) szolgáltatóhoz és megvettem a frankpeti.com domain-t, ez rövidebb és könnyebb megjegyezni.
07/03/2004
Ne vedd le
A Nagy Család rovatot -többek kérésére- végül mégis visszaraktam.
Matyi
A naplóba kicsit beleolvasva érzehetően más viszonyok közt éltek a mindenféle terrorakciók közt. Nekem szokatlan ez a helyzet, sosem voltam még így életveszélyben, és az Úrral való kapcsolatom sem alakult még ilyen tényezők hatására.
Más. Szimpatikus ez a nyílt naplóírásos forma, tanúságtétel is a mindennapok szintjén.
Matyi
Néhány korábbi beírás a vendégkönyvben.
 

 

Search documents for:

A honlapról            Copyright               Frissítés                 Kapcsolat             

Az a honlap célja, hogy bárki szabadon hozzáférhessen azokhoz a családunkhoz kapcsolódó, vagy a családot érdeklő anyagokhoz, melyeket úgy itéltünk meg, hogy hasznosak lehetnek bárki számára. Az ily módon való kapcsolattartás és információátadás nagy könnyebséget jelenthet nekünk is, de azoknak is, akik
rólunk
, vagy a
messiáshívő zsidókról
, netán
Izraelről
szeretnének többet megtudni.

A honlap anyagának bármilyennemű másolása, vagy egyéb célra való felhasználása csakis és kizárólag a szerkesztő előzetes engedélyével lehetséges! A website anyagát nagyjából heti rendszerességgel frissítem. Ha valakinek a honlappal kapcsolatos véleménye van, vagy bármilyen dokumentum van birtokában, melyet ezeken az oldalakon közzétételre érdemesnek tart, keresse meg
Frank Pétert
.
Telefon:Telefon
Cím: Cim
E-mail:  E-mail

_______________________________________________________________________________________
Lehetőséged van néhány mondatban véleményt írni. Helyezd el magad a vendégtérképen. Itt beszélgethetünk (majdnem) élőben! Napi poénok, néha vannak nevetségesek is.
Free Message Forum from Bravenet Daily Cartoon provided by Bravenet