2014-06-05 > Home > Rólunk > Kik vagyunk
nem működik :(
*
Kik vagyunk
A Frank család egy 18 tagú intézmény egyre több vidéki mellékfiókkal. A központ Gyál, Kazincbarcika és Sajószentpéter után jelenleg Karmiel-ben található.

Örülök, hogy éppen erre szörföztél a világhálón, és virtuálisan bekukkantottál hozzánk. El lehet barangolgatni minálunk erre arra, biztosan találsz útközben valami olyasmit, amit megtekintésre, vagy elolvasásra érdemesnek tartasz, de ha mégsem, az sem baj, a következő hullámmal nyugodtan mehetsz tovább, nem fogunk ezen összekapni.

A lényeg, hogy mundnyájunknak jó legyen, és senki ne fossza meg a másikat semmitől. Lehet egymást gazdagítani, nevettetni, bosszantani, lehet kötekedni, meg ilyesmi, de a felebarát megkárosítása nem ér.

Ha valami olyasmire lelnél, ami felbosszant, nem kell megsértődni, inkább írd le kifogásaidat, nyugodtan eláraszthatsz panaszáradattal, a lényeg, hogy ne maradjon benned harag. De miért is haragudnál rám, hisz barátok vagyunk mi így ismeretlenül is, látatlanban elfogadlak, beengedlek az otthonunkba, az ajtó szélesre tárva előtted, láthatod, hogy nincs semmi takargatnivalóm, gyere beljebb, ne kéresd magad.

Egyébként nagy valószínűséggel családtag vagy, legalábbis rokon, talán személyes ismerős, az eredeti elképzelések szerint ugyanis ennek a körnek készült a honlap, egy utcai csavargót miért is érdekelne az, hogy kisfiamnak először sikerült vécébe nyomnia azt a bizonyos (nagyon) büdös váladékot, vagy hogy szerelmes vagyok a feleségembe. Egyébként meg ha kedvemben akarsz járni, akkor beírhatsz valamit a vendégkönyvbe, mindegy mit, csak tudjam, hogy itt jártál, nem lopakodva jöttél a kertek alatt.

Sok a duma, ugye? Abbahagyom, mert magamat is untatom.
Gyere vissza máskor is, többször is.
De nem muszály.

Honlap - a kukkoló is jóllakik, és az én, írásból fakadó bűntudatom is megmarad

Családi honlap - Ha valaki mondani akar valami eredetit, azt elmondja négyszemközt egy kávé, vagy sör mellett

Közlemény - a "Frank család" nevű website a kis Frank család honlapja, nem célja a nagy Frank család szócsöve, vagy hírlapja lenni

Megszűnt - csonka, virtuális családot nincs értelme fenntartani, család voltunk, mivé váltunk?

36 - Nagyon dühös vagyok, mert egyedül maradtam

Homlaphasználat - Mindig voltak, vannak, és lesznek gyengébbek, akik magyarázat nélkül a legegyszerűbb dolgokat sem értik meg. Ezeknek szántam az alábbi honlaphasználatiutasítást.

A honlapról - A frankpeti.net története, célja, frissítés gyakorisága, Copyright, és egyebek

***

Tagok - Családtagság
Kapcsolat - Fel lehet venni
Vélemény1 - Mit gondolsz te
Vélemény2 - Mit gondol más
Kérdezz-Felelek - FAQ
Vendégkönyv - Számolj be
Fórum - Vess fel egy témát