Advanced Search
2014-06-02 > Home > Nagycsalád > Napló > 2004 június
*
* Napló
2004 június
2004-07-21

Körút
Peter
2004-06-30

Zoli egyhetes koncertkörútra repült, az útvonal: Olaszország, Németország és Szlovéni (Horvátország?).

Ehud Banai
Peter
2004-06-26

Tel Aviv-ba mentünk családostul, levittünk Vilinek egy másik tv-t, kimentünk a tengerpartra, a gyerekek élvezték, Tomival elmentünk egy Ehud Banai koncertre, nagyon jó volt. Voltunk, láttunk, mentünk, győztünk...

Barangolás
2004-06-26

Olvastam Peti írását, hogy nagy szeretettel várjátok a Frank család ittmaradottait is. Szerintem - ahogy egyszer szavaztam is az oldalatokon -, ki fognak költözni, csak ők már nem olyan rugalmasan.
Remélem Benjámin azóta sikeresen landolt első ejtőernyős ugrása alkalmával! Bár én is kipróbálhatnám egyszer!
A fogorvosnál alkalmazott nevetőgáz történetedet megosztottam már jópár emberrel, mert nagyon tetszik. Létre is hoztam egy alapítványt...
> folytatás

Meccs
Peter
2004-06-25

Apu, Anyu és én meglátogattuk Vilit, Zolit és Tomit Tel-Aviv-ban, útközben Évához is beugrottunk Haifán, elvittük Éva használaton kívüli tévéjét Viliékhez, mert az övé nem működik, beüzemelte, elkezde nézni a portugál-angol meccset, néhány percen belül a tévét tartó polc leszakadt, a tévé összetört, mi közben megérkeztünk hozzá Tomitól, el kellett mennünk egy nyilvános helyre, hogy lássuk a meccs végét, nekem ez volt az első eb-játszma, amit láttam, mostanában nem nagyon érdekel a sport, de így Zolival és Vilivel érdekes volt.

Kisérő
Peter
2004-06-19

Laci új munkája: kiránduló és táborozó fiatalok csoportjainak biztonsági és egészségügyi kisérete. Reuven julius 19-23 között hívő gyerektáborban lesz a Genezáret alatt, a Jordán határ mellett. Lehet, hogy Laci fogja szavatolni biztonságát és testi épségét?

Első ugrás
Peter
2004-06-19

- Holnap lesz Benjámin első ejtőernyős ugrása, drukkoljunk, hogy sikerüljön neki minden baj nélkül földet érni.
- Apu és Anyu juliusban magyarországra látogatnak.
- Kornél (Zsuzsi barátja) testvérét nem engedték be az országba (?), hazaküldték a reptérről.
- Zsuzsiék átköltöztek Ramot-on belül egy másik házba.

Kik voltak
Peter
2004-06-19

Ezen a hétvégén Apu, Anyu, Peti, Ági, Tibi, Laci, Viola és Benjámin voltak itthon, rajtuk kívül természetesen Magi, Reuven, Doron, és Eytan is ott ült a gazdagon terített szombati asztalnál (zöldséges "nyakleves" csirkemájjal, Frankné módra +sólet+kétféle süti, az egyiket Margó sütötte,+behűtött dinnye+kávé, annak, aki kért).

Bevándorlók
Peter
2004-06-16

Két, harmincas, negyvenes éveikben járó házaspár (+6 éves gyerek) alijázott Miskolcról áprilisban, itt laknak a karmieli befogadó központban, ma este hétre vagyunk anyuékhoz hivatalosak vacsorára, a bevándorlók is ott lesznek, beszélgetünk majd...

"Este" margójára
Ili
2004-06-01

Mennyire ismeritek (Frank-tesók) egymás IGAZI örömeit, gondjait, belső életét? Ezeken az un. "frankos összejöveteleken" milyen az alaphang? Néztem a nevető arcokat: olyan jó lenne köztetek lenni!! Ugyanakkor volt bennem egy kis félelem: vajon, mennyire találnánk meg a közös hangot?
(Peti: Biztos megtalálnánk.)
Laptetőre

Benjamin ugrasa
Május
Tibi és Laci sokat utaznak Svájcban és Olaszországban, rendkívül élvezik az ottlétet
Július
Judit meglepte Vilit, és két nappal korábban érkezett az országba