Advanced Search
2014-06-02 > Home > Család > Peti > Közlemény
*
* Peti
Közlemény
2004-11-27

a "Frank család" nevű website a kis Frank család honlapja, nem célja a nagy Frank család szócsöve, vagy hírlapja lenni

Szeretném egyértelművé tenni, hogy a "Frank család" nevű website a kis Frank család honlapja (Peter, Magi, Reuven, Doron, Eytan), nem célja a nagy Frank család szócsöve, vagy hírlapja lenni, még akkor sem, ha az írások nagy része a nagy családban történt eseményeket kommentálja, azokról közöl -nagyon erősen a szerkesztő véleményét tükröző, szubjektív- képet.

A nagy Frank család túl nagy falat egy ilyen vállalkozásnak, ahány gyerek, annyi felfogás, tizennyolc website sem lenne elég a nagycsaládtagok, gondolatainak tükrözéséhez, másrészt egy is túl sok azok megjelenítéséhez (lásd a csak Frankoknak készült fórumot, ami éppen utolsó halálhörgéseit bocsátja ki -Viola, nem a te munkanapos írásod a hörgés).

Az én szemszögömből látott kép másoknak talán erősen torzított, nem fedi a valóságot, de itt szeretném közölni, hogy ez igenis az énáltalam érzékelt, bennem így lecsapódott valóság, anélkül, hogy valakit is szándékomban állna megbántani, megbotránkoztatni.

Ismét hangsúlyozom, hogy az itt megjelent dolgok nem a nagy Frank család véleményét tükrözik, hisz ilyen nem is létezik, hanem csakis az írás szerzőét. A mások által írt dolgokkal a szerkesztő nem feltétlenül azonosul, de ha az itt megjelent, akkor biztos volt valami oka.

Szeretem az iróniát, az erős kritikát, az építő vitát. Ha valaki úgy érzi, hogy pellengére lett állítva, akkor azt vegye megtiszteltetésnek. Ha ez nem sikerül neki, akkor megkereshet engem, és udvariasan megkérhet, hogy vegyem le a róla készült anyagot. Ez még nem jelenti azt, hogy eleget teszek a kérésének, majd találunk valami köztes megoldást. Ha valaki úgy gondolja, hogy megsértem a törvényt, forduljon a rendőrséghez.

Véleménynek, kritikának mindig örülök, kivéve, ha nem. Vili például azt mondta, hogy számára átláthatatlan a honlap. Számomra is az, de az élet is tele van csupa bonyolult dolgokkal, mégis átvészeljük valahogy. Vagy nem.

Honlap - a kukkoló is jóllakik, és az én, írásból fakadó bűntudatom is megmarad

Családi honlap - Ha valaki mondani akar valami eredetit, azt elmondja négyszemközt egy kávé, vagy sör mellett

Rólunk - Lehet egymást gazdagítani, nevettetni, bosszantani, lehet kötekedni, meg ilyesmi, de a felebarát megkárosítása nem ér.

Megszűnt - csonka, virtuális családot nincs értelme fenntartani, család voltunk, mivé váltunk?

36 - Nagyon dühös vagyok, mert egyedül maradtam

Vélemények - Néhányan vették a fáradtságot és hozzászóltak, véleményt mondtak a honlapról. Itt te is beírhatsz a Vendégkönyv-be.

Homlaphasználat - Mindig voltak, vannak, és lesznek gyengébbek, akik magyarázat nélkül a legegyszerűbb dolgokat sem értik meg. Ezeknek szántam az alábbi honlaphasználatiutasítást.

A honlapról - A frankpeti.net története, célja, frissítés gyakorisága, Copyright, és egyebek

Laptetőre

Vilinek atlathatatlan
Megszünt
csonka, virtuális családot nincs értelme fenntartani, család voltunk, mivé váltunk?
Hátha megkönnyebbültök
Beszéljétek csak a gyűlöletet szerencsétlen embertársaim, hátha megkönnyebbültök egyszer! Hiszen a gyűlöletbeszéd olyan, mint a hányás.