2014-06-05 > Home > Rólunk > A honlapról
nem működik :(
*
A honlapról
A korábbi honlaptól eltérően ez a site külsejében és tartalomában is egységesebb, megkomponáltabb szeretne lenni, ugyanakkor terjedelemre kisebb, ritkábban frissülő, és főként rólam (gondolataimról, benyomásaimról), illetve családomról szólna

5000

Mióta számláló van a honlapon, 2003 márciusa óta (4 havi kihagyással), a szájtom elérte az ötezredik látogatót, ami átlagosan napi 7 emberkét jelent.
A 15.400 főoldalra kattintás azt jelenti, hogy egy vendég átlagosan napi háromszor halad át a frankpeti.net "home" oldalán.
Több, mint 800 számítógépről (IP) szörföztek ide, ami szerintem durván 300 különböző embert jelent.
Kábé 50-en látogatják a honlapot legalább heti rendszerességgel.
Boldog kétéves születésnapot a számlálónak!
2005-08-01

Történelem

A honlap 2001 szeptember 22.-én indult útjára, többször nevet változtatott, néha megszűnt, reinkarnálódott, servert cserélt, programot váltott. Mióta számláló van az oldalon közel tízezerszer látogatták.

2002 május végén írtam: "Múlt év végén elkezdtem építeni egy családi honlapot ( www.geocities.com/frank18il ), amit azóta még nem bővítettem, annak ellenére, hogy azt igértem, kb. háromhavonta bővíteni fogom. Az elmúlt nyolc hónapban közel negyvenszer látogatták meg a lapot. Nem tudom, hogy havi öt látogatóért érdemes-e fenntartani, vagy bővíteni a honlapot. Van aki azt mondja, hogy nincs is szükség családi honlapra, mert bárki (illetéktelenek is) hozzáférhetnek. Ezen kívül nem kaptam senkitől csatolandó anyagot, de még csak reflektálást, véleményt sem. Azon gondolkodom, hogy megszüntetem a honlapot, és nyitok egy sajátot."

2004 márciusában írtam: A frankpeti.0catch.com névtől való búcsú margójára: 2001 Szeptembere óta a mai napig 7.633 látogatás történt a honlapon, és összesen 12.987 oldal lett kinyitva, ami azt jelenti, hogy egy látogató átlag 1,7 oldalt nyit ki egy látogatás során.

A jelenlegi, legújabb változat egy közel három hónapos szünet után kelt újra életre. A Microsoft Word, majd FrontPage programot követően most a Macromedia Dreamweaver MX program építi a lapot.

Cél

Az a honlap célja, hogy bárki szabadon hozzáférhessen azokhoz a családunkhoz kapcsolódó, vagy a családot érdeklő anyagokhoz, melyeket úgy itéltem meg, hogy hasznosak lehetnek bárki számára. Az ily módon való kapcsolattartás és információátadás nagy könnyebséget jelenthet nekem is, de azoknak is, akik
rólunk, vagy a messiáshívő zsidókról, netán Izraelről szeretnének többet megtudni.

Frissítés

A website anyagát nagyjából heti rendszerességgel frissítem. Ha valakinek a honlappal kapcsolatos véleménye van, vagy bármilyen dokumentum van birtokában, melyet ezeken az oldalakon közzétételre érdemesnek tart, keressen meg engem.

Vélemény

Néhányan vették a fáradtságot és hozzászóltak, véleményt mondtak, itt látható egy ezekből való válogatás.

Webmaster

A honlapot építette, és frissíti Frank Péter, akit az alsó sorban található emilen és telefonon tudsz elérni.

Copyright © frankpeti

A honlap anyagának bármilyennemű másolása, vagy egyéb célra való felhasználása csakis a szerkesztő előzetes engedélyével lehetséges.

Honlap - a kukkoló is jóllakik, és az én, írásból fakadó bűntudatom is megmarad

Családi honlap - Ha valaki mondani akar valami eredetit, azt elmondja négyszemközt egy kávé, vagy sör mellett

Rólunk - Lehet egymást gazdagítani, nevettetni, bosszantani, lehet kötekedni, meg ilyesmi, de a felebarát megkárosítása nem ér.

Megszűnt - csonka, virtuális családot nincs értelme fenntartani, család voltunk, mivé váltunk?

Közlemény - a "Frank család" nevű website a kis Frank család honlapja, nem célja a nagy Frank család szócsöve, vagy hírlapja lenni

36 - Nagyon dühös vagyok, mert egyedül maradtam

Vélemények - Néhányan vették a fáradtságot és hozzászóltak, véleményt mondtak a honlapról. Itt te is beírhatsz a Vendégkönyv-be.

Homlaphasználat - Mindig voltak, vannak, és lesznek gyengébbek, akik magyarázat nélkül a legegyszerűbb dolgokat sem értik meg. Ezeknek szántam az alábbi honlaphasználatiutasítást.

***

Honlaphasználat
Mindig voltak, vannak, és lesznek gyengébbek, akik magyarázat nélkül a legegyszerűbb dolgokat sem értik meg. Ezeknek szántam az alábbi honlaphasználati-utasítást

Vélemények
Néhányan vették a fáradtságot és hozzászóltak, véleményt mondtak a honlapról

Minipoll
Irtó érdekes a köz véleményét kutatni. Itt vannak az eredmények

Vendégkönyv
Itt te is hozzászólhatsz