Gitár (Foto:Peti)

Gitár
Nemrég valaki szóvátette (jogosan), hogy mostanában kevés családikép jelenik meg a honlapon, többen örülnének, ha gyakrabban látnának minket.
Azt válaszoltam neki, hogy:
"Teljesen igazad van, kevés (nagy-)családi fotó kerül fel az utóbbi időben, és nem azért, mert nincs, vagy nem jók, hanem mert néha feszültségek származtak abból hogy felraktam valamit valakiről, vagy éppen hogy nem tettem fel, vagy nem azt, amit az illető esetleg szeretett volna. Van egy zárt családi blogunk, és legutóbb még ott is gond merült fel egy fotó kapcsán, pedig ott aztán tényleg csak Frankok látják, tetejébe még engedélyt is kértem a fotóalanytól, megadta, de valaki másnak nem tetszett a dolog...
Szóval nem könnyű 17 nyakas és hiú Frank (én is köztük vagyok!) különböző igényének megfelelni, különösen akkor, mikor nem is az a cél, hogy az ő igényeinek megfeleljek, hanem az hogy őszinte legyek, és azt tegyem közzé ami nekem tetszik.
Az ilyen súrlódásokat elkerülendő nem frissítettem a nagycsaládos fotókat, írásokat (az írásokra ugyanez jellemző...), és a honlap folyamatosan elveszti nagycsaládos jellegét (ez nagy kár) és inkább személyes jellegűvé válik.
Lehet, hogy a piros "Frank család" logót is "Frank peti"-vé változtatom.
De mindezek ellenére megigérem neked, hogy néhány családiképet azért felrakok a közeljövőben."
Eddig a válaszom.
A fentiek nyomán teszem közzé ezt a fotót, hisz ez családi kép, Magi látható rajta gitározás közben.