Advanced Search
2014-06-07 > Home > Nagycsalád > Csendes folyamatok
*
* Nagycsalád
Csendes folyamatok
2003-12-02

akikkel be lehet ülni egy kávéra, akik ismernek téged, akiket megértesz, vagy nem értesz meg

Csendes folyamatok indultak el a családban. Vili lassan otthagyja a kibucot és másfelé néz, Tomi leadja a projektet és továbbindul, Zsuzsi és Kornél megpróbálnak letelepedni az ígéretek földjén... Tibi azt mondja, hogy annak ellenére, hogy fárasztó, mert állandóan ébernek kell lenni, élvezi az új munkáját, mintha rávarrták volna. Karmielt elhagyják a Frankok, csak Apuék és mi maradunk. Éva nemrég költözött egy új helyre, Ági is Haifán él, egyelőre. Tibi egy hete Jeruzsálemben dolgozik, Tomi vasárnap költözik le Tel Avivba, Zoli a kibucban (Maagan Michael) éldegél, de már albérletet keres Zichron-ban, Vilinek vagy Jeruzsálem, vagy Tel Aviv a következő állomás, elmegy önkénteskedni a hadseregbe, aztán elvégez egy néhány hónapos diplomahonosító tanfolyamot, de lehet hogy előbb hazaugrik Judithoz. Jó Vilinek, tudja, hogy mik a következő lépések. Laci a megszállt területeken megszálló, néhány hónap múlva leszerel, merre tovább? Viola itt Galileában szolgál egy katonai bázison, Benjámin pedig márciusban vonul be.
Mi van Sanyival az óhazában? És Robival, Ilivel, Ibivel? Furcsa leírni az utóbbiak nevét, valahogy kiestek a képből az elmúlt években. Ők nem akarnak kijönni Izraelbe? Miért?
Jó dolog a család, hogy vannak testvéreid, akikkel nem kell képmutatóskodni, akikkel be lehet ülni egy kávéra, akik ismernek téged, akiket megértesz, vagy nem értesz meg. Lehet velük vitatkozni. Szereted őket. Ők a testvéreid.

Laptetőre

Petike
Saláta
Legutóbb hányingerrel jöttem haza, mondtam is Margónak, ha egy kicsit megpiszkálnám a torkomat, minden kijönne
Tűz
Igazi tűz, igazi tűzoltóautó, és mindez itt, az ablakunk alatt. Igazi nyári mulatság