Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 2004 november
*
* Napló
2004 november
2004-07-21

Fogadóóra
Magi
2004-11-01

Folyik a megszokott hétköznapi élet, amit mindannyian igen szeretünk. Rubi az iskolában, a két kicsi az oviban.
Rubi tanítónénije berendelt a fogadó-órájára, de mire két hét múlva sikerült találkoznunk, Rubi észhez kapott, összeszedte magát. Alapvetően nincs tisztában azzal, hogy minek ül az iskolapadban. Számára ez egy közösségi együttlét a barátokkal, s mellesleg csinálnak is ezt-azt. Sokat kellene vele itthon gyakorolni, ami nem egyszerű a délutáni munkám, meg a két kicsi miatt. Ebben az évben már komolyabb a tananyag, az új tanítónéni is következetesebb.

Az iskolán kívül rajtanárhoz is jár hetente egyszer. A gyüliből egy idős hölgy ad neki órákat. A zenetanulást még nem kezdte el. Az a baj, hogy sok pénzbe kerül...
Éjtán és Doron nagyon elégedettek az ovival. Doron fejlesztő foglalkozásokra jár hetente egyszer. Mindössze fél órás a foglalkozás, szinte semmi. Vele is itthon kellene leülnöm minél többet. Reggelente ottmaradok vele az oviban egy fél órát, s didaktikai játékokat játszunk. Ez egy jó lehetőség, ilyenkor még könnyen koncentrál, szívesen üldögél különböző feladatok mellett. Azt hiszem, hogy legjobb lenne, ha szeptembertől még nem menne iskolába. Csak akkor újra probléma lenne, hogy Éjtánnal egy oviba, egy korosztályba kerülne. Számára fontos tény, hogy ő a nagytesó, meg az is, hogy hamarosan iskolás lesz. Hát, ez az év fejtörője...

Mi öregek folytatjuk szokásos teendőinket. Peti a gyárban, én a klubban. Amikor lehetőség van valami kiruccanásra, szívesen élünk vele. Peti a tesóival volt egy sivatagi túrán. Küldöm itt is a fotóalbum címét, nézzétek meg. Meg egy másik sorozatatot is ajánlok figyelmetekbe a legutóbbi családi túránkról.

Ezen a hétvégén esett le az első eső, egészen mostanáig tartott a nyár. Most kellett először hosszú ruhákat magunkra venni. Két napra. Mert amint újra süt a nap, újra nagy a meleg. Valószínű ez a hónap még így fog telni, aztán reméljük decembertől nagy esőket fogadhatunk. Tavasszal a magyarországi frankok szeretnének ellátogatni hozzánk, vagyis értesüléseim szerint Tibi meghívta őket. Addigra pedig remélem újra minden zöld lesz, s dús patakok, vízesések mentén vezethetjük őket is.
Mellékelem az albumok címét, s búcsúzom.

Sivatag: http://community.webshots.com/album/200676093QqeCai

Családi: http://community.webshots.com/album/204534364teNXrA

Laptetőre

Beduin sator a sivatagban
Április
kis aranyoskám a kezelés után kijelentette, hogy a fogorvos a barátja
Június
Tegnapelőtt ünnepeltük Rubi születésnapját. E neves alkalomból kapott egy új kétkerekű biciklit