Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 2003 augusztus
*
* Napló
2003 augusztus
2004-07-21

Cáfolat
Peter
2004-03-30

Itthon
((P) Lassan egy hónapja hogy hazajöttünk a magyarországi látogatásról. Mindenütt nagyon kedvesen fogadtak, rengeteget segítettek, jó volt találkozni sokakkal, de a legjobb az a hazaérkezés volt. A végén még jó lett volna kivenni egy hét szabit, hogy kipihenjük az utat.
28/08/2003

Újra itthon
(M) Hazaérkezésünkkor az internet nem működött rendesen, javítása közben pedig egy vírus támadta meg a gépet. Elég sok időbe került, míg az állapotokat rendezni tudtuk. Még most sem megy minden úgy mint régen. Beszélgetni még például nem tudunk. Peti nagyon elfoglalt és fáradt, csak lassan halad az itthoni teendőkkel.
Két hete itthon vagyunk már. Én a klubbosokkal már túl vagyok a nyári táboroztatáson. Irtó fáradt voltam, pedig szupi programok voltak. Jelenleg itthon vagyok, élvezem a csemetéim társaságát, Rubit nyúzom matekból.
Az idő nálunk egész kellemes. Csak ritkán használjuk a légkondit. Az európai nagy meleggel itt is sokat foglalkoznak. Izrael légkondi és öntözőberendezés importja megugrott ezen a nyáron.
Nálunk most fél öt van, Péter és Éjtán alszik, alapvetően csendes a lakás. Hozzá kellene kezdenem egy kis takarításoz, de nem akarok zajongani. Holnap Peti szülei házassági évfordulójukat ünneplik, mindenki itt lesz aki itt él, valószínű nálunk is alszanak valakik.
Szabadidőmben megpróbálok kreszt tanulni, de a csemeték nem nagyon hagynak.
22/08/2003

Laptetőre

Június
Reuven-nek kiállítása volt Jeruzsálemben több más izraeli művésszel együtt
Július
Igazi tűz, igazi tűzoltóautó, és mindez itt, az ablakunk alatt. Igazi nyári mulatság