Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 2004 március
*
* Napló
2004 március
2004-07-21

Cáfolat
Peter
2004-03-30

1
(M) Ma csutortok van, egy kicsit enyhult az oriasi hoseg, a legkondi kicsit pihenhet. Hetfon nagy esemeny -Ejtan tulesett a muteten. Nehez napok vannak mogottunk, es elottunk is. A korhazi szemelyzet minden egyes beavatkozasa ellen elesen tiltakozott, szemelyes sertesnek veve hogy beleavatkoznak a maganeletebe az o beleegyezese nelkul. Rendesen felvagtak a kis erzekeny testecsket, teljesen uj futyiket csinaltak neki. Nem kell ecsetelnem a gyogyulas hosszu es igen fajdalmas folyamatat. Ingerlekeny, ideges, probara teszi az egesz csalad turelmet.
Nehez tetlenul nezni szegenyke szenvedeset. Ruben nagyon aggodott mar amikor a korhazban voltunk, es igen megrendult amikor latta a friss sebet. Jelenleg kateter vezeti a vizeletet egy kulso pelenkaba hogy a seb szaraz maradjon. A csovecsket a futyikehez varrtak. Vasarnapig kell igy elnunk az eletunket, utana remelem kicsit konnyebb lesz.

2
(M) Peter a ket nagyobb csemetevel, Benjaminnak es Tomival vallalati kiruccanason vannak a Genezaret patjan. Az orszag legnagyobb kiepitett strandja orias csuszdakkal es egyeb attrakciokkal. Doron biztosan nagyon elvezi, o vakmero gyakorlatozo. Rubent pedig lenyugozi a latvany. Megvizsgalja szin-forma -es elmenyhatas szemponrjabol, de valami komoly magyarazata van arra, hogy miert nem probalhatja ki. Remelem jol szorakoznak. Ejtannak es nekem is ott lenne a helyunk, ha legkisebb gyermekem nem a het elejen esett volna at a hypospadias mutetjen. A gyogyulas nagyon fajdalmas napjait eli, es meg furdokadba sem tehetem. Sok turelemre van szuksege neki is es az egesz csaladnak. Rendkivul ideges, ingerlekeny, gyakran szinte elviselhetetlenul. Nem tudja kozolni milyen eros fajdalmai vannak, csak ezekbol a tunetekbol kovetkeztethetek. Vasarnapig kateter vezeti a vizeletet egy kulso pelenkaba. Ez fajdalmas, a dupla pelenka rendkivul meleg, vagott sebek a legerzekenyebb testreszen... Nagyon jo lenne legalabb egy hettel oregebbnek lenni.

Ket-harom napi forrosag mogottunk, mostmar csak nagyon meleg van. Szinte megallas nelkul -ejjel es nappal kellett a legkondicionalot uzemeltetnunk . Milyen jo hogy van egyaltalan.

3
(P) Tegnap nagy tűz ütött ki a szemközti parkban, telefonáltam a tűzoltóknak (nem csak én), hamar eloltották. Valószínűleg öngyulladás lehetett.

4
(P) Ma három merénylet egymás után. Az egyik Cfat-hoz közel a 361-es buszon (9 halott és több mint 40 sebesült). Margó és Eytan pont abban az órában, azon a vonalon utaztak csak éppen az ellenkező irányba, Akko felé (Nahariya-ra mentek leszedni a kötést és a katétert). Az Úr kezében van az életünk.

 

Laptetőre

Május
leugrottunk Tel Aviv és Miczpe Ramon érintésével Eilatra, onnan Maszada Holt-tenger, Jordán völgye
Július
Igazi tűz, igazi tűzoltóautó, és mindez itt, az ablakunk alatt. Igazi nyári mulatság