Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 2004 március
*
* Napló
2004 március
2004-07-21

Cáfolat
Peter
2004-03-30

12
(M) A gyerekek szepen nonek, aranyosak. Doron es Eytan mutet elott allnak -hasi serv, valamint hypospadias (szervi fejlodesi rendellenesseg a ferfi testen amit plasztikai mutettel korrigalnak). En jelenleg betegallomanyban vagyok, egyebkent felallasban dolgozom egy gyógypedegógiai klubban. Jo munka, nagyon szeretem, csak az idomet kurtitja meg rendesen. Nagyon halas vagyok az Urnak kis csaladomert, mindenki kolon-kulon gyonyoru ajandek.

Jelenleg en is beteg vagyok -tudogyulladas. Egyebkent elfoglalnak (talan tulzottan ) bokros teendoim. Peter a heten kapott kivalo dolgozo elismerest komoly penzjutalommal, amiert az ure legyen a dicsoseg. Szereti a munkajat, igyekszik lelkiismeretesen vegezni.

A politikai helyzet allandoan emlekeztet, hogy keszen kell lennunk. Es be kell vallanom, neha nehez belegondolnom amikor utaznom kell, hogy talan ez lesz az utolso ut... De a helyzet arra tanit, hogy valoban hittel az Urra bizzak mindent es mindenkit.

A tagabb csaladban minden rendben van, mostanaban sok vendeg fordult meg naluk.

Javaban tart a hanuka. Egyre otthonosabban fogadjuk a zsido unnepeket, de meg szamomra legalabb is nem olyan meghittek, mint amibe belenottem. Talan egyszeruen felnottem. Igyekszunk a gyerekeknek minel hangulatosabba tenni, nekik mar ez a termeszetes vilaguk.

Tibi es Laci katonaskodnak, nehez idok... Tomi elkedte felsofoku tanulmanyait, s a merkaz klitabol ujra a szulokhoz koltozott. Viola es Bendzso tanulnak. Rubi ujabban szombatonkent attelefonal a szulokhoz, hogy "varjuk a vendegeket", ami legtobbszor meg is valosul. Ugyhogy viszonylag rendesen talalkozunk veluk.

A tagabb kornyezetunk hirei egyaltalan nem megnyugtatoak. Mar Haifa is a merenyletek szintere lett, ahol mi is viszonylag gyakran megfordulunk (Agi ott lakik). Fehaborito a helyzet, de legtobbszor mar szavak nelkul fogadjuk a hireket, csak belul forr az ertetlen felhaborodas.

 

Laptetőre

Május
leugrottunk Tel Aviv és Miczpe Ramon érintésével Eilatra, onnan Maszada Holt-tenger, Jordán völgye
Július
Igazi tűz, igazi tűzoltóautó, és mindez itt, az ablakunk alatt. Igazi nyári mulatság