Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 2004 március
*
* Napló
2004 március
2004-07-21

Cáfolat
Peter
2004-03-30

19
(M) Nem biztos hogy okos dolog lenne rank hivatkozni a baratnodnek a repuloteren. Ha “tiszta a multjuk” -ti. nem voltak meg Izraelben, nem leptek meg at a vizumukat (fekete munka gyanu), es eleg penzt hoznak magukkal, nem lehet gondjuk. Az izraeli biztonsagi vizsgalat soran kifoghatnak olyan ratermett ugynokoket mint annak idejen G., s ha a turpissag kiderul, foloslegesen nehez helyzetbe hozzak magukat, s ki tudja minket is. Ha gyanu merul fel, bennunket is felhivnak, kikerdeznek, s ha a ket interju nem egyezik.... Volt mar erre is pelda. Igy hat jobban teszik, ha az egyenes utat valasztjak. Esetleg egy jo tanacs A.-nak: oltozzon szemermetesen (hosszu szoknya, vagy nem tul szuk nadrag), hogy nehogy ugy jarjon, mint volt osztalytarsad, aki keves penzzel erkezett fiatalos divattal, es nehany napos “fogsag” utan visszairanyitottak prostitucio gyanujaval. Igaz, ez inkabb az egyedul erkezo holgyek veszelye, de talan nem art elovigyazatosnak lenni. Egyebkent szerintem az itteni leanykaknal kevesebben oltoznek szemermetlenebbul (egyszeruen borzaszto), de a turistakent erkezoket mas mercevel merik.

Vegul pedig jo utat kivanunk nekik, s ha erre jarnak, azert ugorjanak be.

Nalunk minden rendben. A gyerkok igen aranyosak (mindenki veszit, aki nem lehet a tarsasagukban). Eytan erkezese lassan kuszobon, aztan koltozes... Szamunkra az elottunk allo idoszak tartogat nehany kihivast.

Peterkem elaludt mellettem a fotelban, a kicsik a legkondicionalt szobaban huzzak a lobort (nem mindennapi a hoseg), nekem is pihennem kell.

 

Laptetőre

Május
leugrottunk Tel Aviv és Miczpe Ramon érintésével Eilatra, onnan Maszada Holt-tenger, Jordán völgye
Július
Igazi tűz, igazi tűzoltóautó, és mindez itt, az ablakunk alatt. Igazi nyári mulatság