Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 2004 március
*
* Napló
2004 március
2004-07-21

Cáfolat
Peter
2004-03-30

12
(P) Rengeteget dolgozok, haladok elore a karrieremben.

Itthon elkezdtuk a csomagolast a koltozeshez.

Magi minden pillanatban szulhet.

A gyulekezetben kozponti figurava valtam, minden hatranyaval egyutt.

Holnap este Magival kiruccanunk egy Nazareti szallodaba (Strausszos zart est) enni, inni, tancolni (Magi nelkul) meghalgatni egy hires enekest es (talan) atvenni a “kivalo dolgozo” cimet.

Egy csomo vendeg van nalunk az OM-tol, akik a Karmieli tancfesztivalon misszioznak.

17
(M) Elég eseménydús hét van mögöttünk. A Karmieli Nemzetközi Táncfesztiválra csak három missziós csoport érkezett, akik itt tartották a gyülekezési alkalmaikat, itt főztek, ettek, a lányok itt aludtak. A lelkesedés teljes hiányával készültem fogadásukra, ehhez képest pozitivan csalódtam, mert a lányok talpraesetten teljesen átvették a háztartást, még a főzésre sem volt gondom. Csak a gyerekeket kellett kicsit csendben tartanom. A gyerekszoba légkondicionálóját is sikerült működőképes állapotba hozni, ami óriási könnyebbség. Mintha az Úr kárpótolni akart volna ezért a kevés áldozathozatalért is.

Még két hét, és megkapjuk saját lakásunk kulcsait. Némi igazitás és festés után még augusztusban szeretnénk beköltözni. Nagy változás lesz. Kis lakás a tágas ház, füves udvar és eseménydús, forgalmas élet után. Már erősen vágyakozom egy kis meghitt családi idill után.

25
(M) Reggel fél nyolckor megszületett Eytan. Hétfő délután kezdődtek a fájások, este 10-kor indultunk J.-val a kórházba. Vizsgálat, a szülőcsatorna csupán 2 centi, csalódás, de haza nem küldenek, csak befektetnek reggelig az osztályra. Miközben erősödnek, sűrűsödnek a fájások, úgy érzem nincs türelmem. Ki tudja mennyi ideig tart még… Az Urat kérem folyamatosan, hogy erősitsen. Reggel 6-kor, amikor Peti átkisért a szülészetre, reményemet fejeztem ki neki, hogy nem küldenek haza. A rövid út alatt a fájások annyira megerősödtek, hogy rögtön a szülőszobába irányitottak. Hamarosan magamhoz ölelhettem a kis csibészt. Az Ur meghallgatta az imádságomat.

 

Laptetőre

Május
leugrottunk Tel Aviv és Miczpe Ramon érintésével Eilatra, onnan Maszada Holt-tenger, Jordán völgye
Július
Igazi tűz, igazi tűzoltóautó, és mindez itt, az ablakunk alatt. Igazi nyári mulatság