Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 1999 október
*
* Napló
1999 október
2004-07-21

Ovis
Magi
1999-10-19

Ruben szeptembertől ovis, mostanra már elég jól megszokta. Én munkát keresek. Doron a nagyszüleit boldogitja délelőtönként, Peti pedig a humusz és padlizsán-kedvelők népes táborát Búcsúzom, minden jót neked! Peti is üdvözöl “Elton” mellől, aki éppen a humuszokat köpködi ki magából szédült tempóban (mármint Elton, a gép köpköd). Szeretettel: Margó és a gyerekek

Film-akció
Magi
1999-10-31

Ma megkezdõdött a “Jézus film akció”. Az elsõ lakónagyedeken megkapták az értesitõket, és máris sok rendelés érkezett. Kapunk egy finom figyelmeztetés is, miszerint “Vigyázzuk!”. A lakásunk tele van ismert és ismeretlen emberekkel. A szomszéd gyülekezetbõl megismertünk néhány nagyon kedves testvért. Furcsa, hogy õk is ugyanazokon a zavaros istentiszteleteken vesznek részt, ami rendszeresen áthallatszik hozzánk.

Jézus élete -filmakció lényege: A hivő körökben világszerte ismert filmet videókazettán eljuttatni minden érdeklődő családhoz Karmielben. Postán mindenki megkapja az értesitőt, akik igényt tartanak rá felhivják a megadott számot, mi pedig házhoz visszük. Akik nyitottak, és szeretnének többet tudni a hitről, felkeressük őket otthonukban, illetve meghivjuk ismerkedési alkalmainkra, ahol kérdéseiket feltehetik.

Laptetőre

Szeptember
az ajtó mögött egy veszedelmes féreg tekergőzött, nekem kellett agyonütnöm, ami egy teljes napi lelki sokkot jelentett
November
egy furcsa benyomást keltõ högy kitárt karokkal járkál fel-alá, úgy tûnik nemigen tudja hol is van éppen