Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 1998 június
*
* Napló
1998 június
2004-07-21

Peti felmondott
Magi
1998-06-02

Peti ma felmondott a gyarban. Olyan eros konfliktusai voltak az arab munkatarsaival, ami -az arab mentalitast ismerve- mar eletveszelyt jelenthet. A gondok kozvetlen a munkakorbol eredtek. Petinek a termekeket kellett ellenoriznie,es ha azok nem megfeleloek, leallitani a gepeket. Az arabok feladata ilyenkor a javitas. Nem tul surun all elo ilyen helyzet, igy amig Peti megfeszitett tempoban dolgozik, tarsai ujsagot olvasnak, cigiznek, alszanak. .... S hogy biztositsak maguknak ezt a kenyelmet, a maguk modjan befolyasoljak az ellenoroket, hogy ne vegyek eszre a hibakat. Peti, mint egyetlen ferfi ebben a munkakorben, nem hagyta magat befolyasolni, es rendesen vegezte a munkajat. Szo szot kovetett, majd tetteket is, vegul annyira elmergesedett a helyzet, hogy a lemondas maradt az egyetlen bolcs megoldas. Az Ur segitsen nagyon gyorsan uj munkat talalni.

Ma este alairtuk az uj lakasszerzodest. Hamarosan a gyulekezet gondnokaikent egy nagy kerteshazat kell rendbentartanunk. Remenyeink szerint ket het alatt lebonyolodik a dolog. Uj gondok merultek fel. Lehet, hogy igy abba kell hagynom a munkat, es Ruben mar mostantol nem fog tudni bolcsibe jarni. Mivel Peti jelenleg munkanelkuli, az anyagi helyzetunk nagyon bizonytalanna valt.

Nehany napja emlitette a lelkipasztor ezt a dolgot, es mar most koltozes elott allunk. Eleg gyorsan ment. Azt gondoltuk meg nehany evet eltoltunk ezen a szimpatikus videken. A haz egyebkent idealis a gyulekezetnek. A nagy szalon megfelelo az igehirdetesnek, ket kulon szoba a gyerekalkamak szamara. A nagy kert kinalja a lehetosegeket a kulonbozo spontan megmozdulasoknak. Boven van hely vendeglatasra, akar kisebb csoportokat is tudunk fogadni.

Két nap kórház
Magi
1998-06-04

Ket napot a korhazban toltottunk. Rubennek begyulladt a kis futyikeje. Antibiotikumos kezelest kapott, egy nap alatt rendbe is jott. Ket het mulva korulmetelik. Ez a legokosabb vedekezesi mod, foleg mivel ugy tunik a csaladnak hajlama van az ilyen jellegu megbetegedesekre. Egyszeru mutet, nem jar sok gonddal.

Laptetőre

Május
Peti jelenleg egy Cavin Klein alsonemugyar kirendeltsegen dolgozik nem nagy oromomre
Augusztus
Tul vagyunk a korulmetelesen, meg a mai napig is emlegeti szegeny az ezzel jaro fajdalmakat