Advanced Search
2014-06-03 > Home > Család > Napló > 1998 augusztus
*
* Napló
1998 augusztus
2004-07-21

Átköltöztünk
Magi
1998-08-08

Atkoltoztunk az uj helyre. Cimunk: Micpe nof 6, Karmiel 20100. Telefonszamunk valtozatlan. mostanra meg is szoktuk ezt a kornyezetet, az uj eletmodot. Sokkal tobb munkank van, de ezt karpotolja a kert, a termeszetkozelseg. Sok ember megfordul nalunk, en ennek hatarozottan orulok.

A terhesseg kezdeti nehezsegei megszuntek, jelenleg jo eronek, etvagynak es egeszsegnek orvenhetek. Csak alkalmankent dolgozom.

Egy eve indult be a gyulekezeti gyermekmunka. Most nyaron napkozis foglalkozasokat tartunk heti ket alkalommal. A gyerekek elvezik, mi is, bar a szervezes emberhiany miatt nem a legtokeletesebb. Kis gyerekletszamnal (10-15 gyerek) ez nem veszes. Az alkalmak termeszetesen itt folynak, igy az idom nagy resze az ezzel kapcsolatos dolgokkal telik.

Ruben kivirult az utobbi honapokban. Tul vagyunk a korulmetelesen, meg a mai napig is emlegeti szegeny az ezzel jaro fajdalmakat. Egyebkent minden baj nelkul, viszonylag hamar rendbejott. Bolcsibe azota nem jar, cseppet sem hianyolja. Elvezettel jarkal a nagy lakas zegzugaiban, kurjongat utanunk, es rengeteget enekel. Zenei teren egyertelmu, hatarozott tehettseget mutat. Tisztan enekel, egyutteneklesnel pontosan igazodik a hangmagassaghoz, Egyenletes luktetessel kiseri a dalokat. A sok zenehallgatas jotekonyan segiti a beszedfejlodeset is, bar meg mindig foleg csak halandzsazik.

Ugy dontottem ideje elkezdeni egy aranykopesek jegyzetet, mert mar nagyon aranyosan gondolkozik hangosan. Egy pelda: Szereti emlegetni minden seruleset, rendszeresen vegigsorolja hogy hol faj, egy evre visszamenoleg. Ezert megtanitottuk neki, hogy "mar nem faj, gyogyul". Egy reggel kormot vagtam, Ruben reszvetteljesen nezte, majd megszolalt: "faj". Ez nem faj Rubika. -kozoltem. Megertette a lecket: "Nem faj, gyogyul."

Laptetőre

Június
Olyan eros konfliktusai voltak az arab munkatarsaival, ami eletveszelyt jelentett
Szeptember
Ha valaki nem jol dolgozik, azt udvariasan kirugjak, viszont aki jol dolgozik, azt eszreveszik