Advanced Search
2014-06-05 > Home > Nagycsalád > Vili > Azzuuuumasszabara!
*
* Vili
Azzuuuumasszabara!
1993-12-04

Bodi Geza! Tomi rohan fel a kicsikhez megvinni a nagy hirt, de fentrol mar sugarzo arccal rohannak lefele

Szombat Reggel szokas szerint takaritassal kezdodott a nap.

Reggeli: kocsonya; finom volt.

Robi lement segiteni Nagy Lajos bacsinak (valamilyen fali ige-fakat csiszolgatni). Nem sokkal kesobb megerkeztek Ibiek; Jancsi is atoltozott es lement Robi utan.

Tomi nyuglodik ("Mi lesz velem? Nem vesznek fel sehova. Hiaba, nem tudok tanulni." stb, stb). Kozben azert - apu keresere - kisoprogette a nagyszobat.

Eva ebed elott nem sokkal jott haza. Elegge nyugisan telt el a nap. Csak semmi megeroltetes!

Zoli hazatelefonalt, hogy jon, s bejelentette - apunak meg anyunak - hogy a mai enekora lesz az utolso, ugyanis itthon befejezi zenei palyafutasat.

Anyu sirt utana, es ez volt a tema egy darabig. En ki is jelentettem, hogy nem ugy lesz az! Igazam lett. Apu beszelt Zolival, es megallapodtak, hogy ez az ev meg "vegigmegy".

A delelott folyaman jott Bodi Geza. Csengetes, nezunk ki Tomival a nagyszoba ablakabol: Bodi Geza! Tomi rohan fel a kicsikhez megvinni a nagy hirt, de fentrol mar sugarzo arccal rohannak lefele: "Jott Bodi Geza!" Apu az ebedloben leultette, ott beszelgetett vele. Lett aztan nagy leskelodes, hallgatozas, kuncogas, nevetgeles, stb.

Azt allitotta, hogy megtert, elhagyta az italt, es penzt kert. Nem tudom, hogy Apu adott-e neki, mindenesetre magaval vitt (szokas szerint) egy biciklivazat, egy kerekkel.

Ebed: szuperfinom krumplileves szornyuseges paradicsomos kaposztaval. Persze a tobbsegnek ez utobbi is izlett. 5-tol enekora. Tominak nem volt kedve jonni, Tibi nem tudom miert nem jott. Utana G. Viki eljott hozzank apuval beszelgetni.

Vacsora utan Ibi - Apu engedelyevel - olvasott nekunk a lanyszobaban: Kastner: Az emberke. Itt alszanak ma, ugyhogy holnap folytatja majd.

Vili

Laptetőre

Viola legkedvesebb ove Viola legkedvesebb öve
bordó selyembársony csipkés szegéllyel, türkizkék műbőr csillogó fémgombocskákkal
A tura egy szakasza
Shvil Israel
A fejem jelenleg ezzel a térképpel van tömve és azzal, ami e térképbe fér. Holnap útra kelünk...