A fáklyatartó

frankpeti faklyatarto
illusztráció – a képen szereplő hanukiának nincs köze a történethez

Tegnap közzétettem egy írást >>, mely gyakorlatilag két dologról szólt:
1 – (megmásíthatatlan tények) az izraeli hadsereg ártatlan palesztin családokat lakoltat ki és házakat rombol le, hogy helyet szerezzen a hadgyakorlataihoz.
2 – (burkolt üzenet) ha véget akarunk vetni a gyűlöletnek, és az ebből fakadó merényleteknek, több emberséget kell tanúsítanunk a másik fél iránt.
Belinkeltem a postot a Facebook egy magyar zsidó csoportjába, mire – érdemi reagálások helyett – ilyen, és ehhez hasonló megjegyzéseket kaptam:

…hazug vagy, hergelsz, egyoldalú, gúnyolódó, eltévesztetted a házszámot, menj a kuruc infóba, terroristákat támogatod, hülyének nézed az olvasókat, kár hogy a világ tele van frankpetikkel, adja a palesztinoknak a hátszelet, takarodnod kell az országból, agitál a palesztinokért, baromira eltévesztette a csoportot, nincs benne bátorság hogy felvállalja a vitát, egy szélsőséges senkiházi, nagy baj hogy világgá kürtöli tájékozatlanságát, hülyeségét, a szarházi izraelben él?, lakhatna Ramallahban, fertőz az újkeleten, gyűlöli a zsidó népet, veszélyesebb a terroristánál, kollaborál a gyilkosokkal, a ma Kasztnerja, nem szégyenled a pofád? az arabok seggét nyalja, áruló, felidegesít, utálja Izraelt, miért él Izraelben?, zsidó antiszemita, a legrosszabb fajta, kezeltesse magát, a frankpéter nevezetű képződmény minden igaz alapot nélkülözve Izrael ellen mocskolódik, sajnálatraméltó emberhez hasonló egyed, magányosan gyötrődik, provokáció árán hívja fel magára a figyelmet, selejtes irományt készít, egyetlen agysejtje magányos, egy agysejtje sincs, frankpeti.lófasztudja blogja van, a pali önmagában önmaga ellen folytat intellektuális dzsihádot, öngyilkos túravezető, a munkássága az hogy nincs neki, agent provocateurnek is selejt, stupid vagy, menjen el egy jót kefélni de ha nem megy idegenekkel akkor kezdje az édesanyjával, alföldi papucs, szimattatyó, mosdatlan, büdös száj, ő egy nebah, remélem sosem fogom ismerni, szégyelje magát, ez az ember beteg, látszik a szemén, ki ez a pasas? a temetkezési vállalatnál dolgozik? elég gyalázatos a képe, a családja nem tehet róla, pellengérre állítja a Cahalt és Izraelt, banbán áll az oldalvonalon, arab szülési rutint ismerő bába, Izrael ellenes, tájékozatlan, széplelkű, a tények nem érdeklik, csak a szélsőbalos propaganda, szennyiratot írt, ő is melegecske, hülyeségeket ír, sunyi laf-laf futva/úszva menekül, frankpeti feje üres, …

Ezek után nem csodálkozom, hogy a palesztinek is ugyanazt szajkózzák, amit a zsidó oldal ezen a szinten lévő egyedei: “nincs partner”, “uszítanak”, “tengerbe akarnak kergetni”…

Természetesen látva a szellemi sötétséget, rögtön arra gondoltam, hogy azonnal kilépek ebből a szöveget nem értő, vagy el sem olvasó, gyűlölködő tagokkal teli csoportból, aztán meggondoltam magam. Nem hagyom, hogy a terror elnémítson. Végül is valakinek vállalnia kell a fáklyatartó hálátlan szerepét 😉

A fáklyatartó” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szerintem nem a mondanivaloval volt a gond, hanem annak modjaval… joindulattal, mas tartalmat kapott az iras mint amit szerettel volna.

  2. Kedves Peti! Tetszik a széles látókör, és az erős igazságérzéked, de ne felejtsük el, hogy a sereg azt teszi, amire a politikusok utasítják.

  3. Arra nem is gondoltál,hogy a beíróknak igazuk is lehet?
    Hiszen az arabok foglaltak el területet, és építkeztek oda engedély nélkül.
    Hol van itt az arabok elnyomása?

Leave a Reply