A Frank család

Na jó ez itt egy családi kép, az összes izraeli Frank rajta van, a magyarországiakról majd máskor értekezem, ők jóval többen vannak, egyelőre… :). Tomi és Yael esküvőjén készült a fotó, Dobos Lali volt az elkövető, aki egyenesen Csikágóból repült ide, hogy együtt örüljön az örvendezőkkel.

Ami először szembeötlik, az Vili Lenin-es karlegyintése, ami vagy útmutatás akar lenni, vagy hívogató gesztus, hogy „jertek ifjak, csatlakozzatok, van még öt hely a családban…!”
Viola két hölgyet is megragad, hogy nehogy elmeneküljenek férjeiktől…
Magi engem szorít le (Petit, a frankpetit), hogy legalább a fényképezkedés erejéig nyugodjak már le azzal a folyamatos fotózással. Szimbolikus jelentőségűnek tekinthető, hogy –a többi Frank-családdal ellentétben- fiaink (Reuven, Doron és Eytan) kicsit távolabb állnak szüleiktől. Ahogy nőnek úgy önállósodnak, és bár a fizikai távolság nő, a belső összeforrottság megmarad!
Beni úgy guggol mint egy fotómodell, és ha nem rágná épp a szája szélét, biztos egy rakás leány ugrana a nyakába 🙂
Tibihez nem méltó hogy ittas legyen, itt sem azért pislog, mert sokat ivott volna, hanem mert egy másik fotón ahol nem pislog ott Anyu pislog, az meg mégsem lett volna szép tőlem, hogy egy ilyen rangos családi eseményem éppen Anyut hagyjam pislogni…

Egyébként ha már Anyunál tartunk, meg kell jegyeznem, hogy Apuval együtt nagyon fiatalok és szépek a képen (nem mintha a valóságban nem volnának azok!).
Most tünik fel, hogy Ági Alonja a legmagasabb, ő a család szimmetria-csúcspontja.
Kár hogy nem látszik Éva teljes ruhája, irtó tetszett a szevöntízes design-ja!
Zolinak hirtelen nagy lett a családja, kapkodja a fejét az újszülött Yoav, a régszülött Ariel és szeretett felesége, Szandra között.
Yair és Renana ezen az eseményen vesztették el a „legfiatalabb házasok” címet, de a picurka Yasmin révén (aki 8 nappal Yoav után született) megmaradt nekik a legfrissebb babatulajdonosok trófea. Nem sokáig…

Ui. Azért néz mindenki más irányba, mert egyszerre 5-6 fotós örökített megfele. Igazi celeb’s vagyunk 🙂

A Frank család” bejegyzéshez 11ozzászólás

  1. Szuper a kép, és nagyon jóízű a szöveg is mellé. Köszi, hogy bejelölgettétek, ki kicsoda!
    Zsuzsi ezek szerint Mo-on él? Ő az én kortársam, együtt nyaraltunk Tahiban kétszer is:-)

  2. Nagyon jó ötlet volt a kép.Ágicának is bekötötték a fejét?:)) Szépek vagytok 1-től 1-ig:)))

  3. Keresem az Izsárol ( felvidék, Komárom mellett )elhurcolt Frankl család hozzátartozóit.

  4. Visszajelzés: 2reading

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.