Frankpetizmus

Azt kéne csinálnom, hogy mostantól olyan bonyolultan írnék, hogy mondjuk csak minden negyedik szót összeolvasva lenne értelme a szövegnek, de erre nem jönne rá mindenki, viszont aki mégis, az mindent megtudhatna a világról, ki tudná olvasni a bejegyzésekből a Tündöklő Igazságot, rátalálna a Megváltásra.

És én ezekre hatnék. Ők lennének a híveim, állandóan valódi énemet kutatnák és imádni kezdenének, és borzasztó mennyiségű pénzt adnának, mert persze lenne köztük jónéhány multimilliárdos, én meg a legokosabbra rábíznám, hogy szervezze meg nekem az egyházat, és visszavonulnék a vidéki birtokomra, ahol csak az elmélkedésnek élnék, és négy év múlva megírnék egy másik szöveget, ahol csak minden sokadik szó összeolvasása lenne összefüggő anyag, és közben az egyház már két részre szakadna, és a töméntelen pénzből mindenkit támogatnék, és aztán az egyik fanatikus követőm eljönne hozzám a birtokomra, az egyházon belüli harcoktól zavaros elméjét megnyugtatni, és bár nem tudná pontosan hol lakom, ott bolyongana a házam környékén és véletlenül bejönne a gyümölcsösömbe és köszönne, és én rögtön kiszúrnám, hogy ez egy Frankpetista, de nem szeretném, hogy felfedje, hogy én vagyok maga a Frankpeti, akit az egyház minden ága Úrként tisztel, ezért meghívnám egy pohár sörre, meg dumálnánk egy kicsit, és megnyugodna, és soha többé nem lenne Frankpetista, de nagyon boldog lenne és tökre megvilágosodna.

Én meg abbahagynám az írást a frankpeti.net-en, mert tökunalom, meg egyébként is könyvet írok, de a rengeteg adományt nem adnám vissza egyik multimilliárdos hívőmnek se, az biztos.

Frankpetizmus” bejegyzéshez 2ozzászólás

  1. Hát, Kisfiam! Elég sok évet megéltem már, sok ostobasággal is találkoztam, de ennyi zagyvaságot egy rakáson még nem olvastam! Azt nem mondom, hogy nincsen, mert annyira naív nem vagyok, tudom, hogy kitelik e világ fejedelmétől minden, de hogy az én fiam odaadja magát ennek a szellemiségnek….

  2. kedves edes anyukam nem szorol szora kell erteni a szoveget hanem a mogottes, atvitt ertelmet eszrevenni es rajonni hogy jee tenyleg igy van…
    szellemmel es szellemiseggel nem talalkoztam, semminek es senkinek nem adtam oda magam, ez csak en vagyok minden vilagfejedelem nelkul 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.