Négy tanács

  • 1. Ne dobj be üres cédulát, ne írd rá a szavazólapra, hogy “Gilad Shalit”, és ne szavazz valami mütyüri kis pártra, mely talán legközelebb áll a szivedhez, de semmi hatással nem lesz semmire, mert be sem jut a Kneszet-be.
  • 2. Ne szavazz szektoriális pártra, vagy aminek csak egyetlen ügy fontos (nyugdíjasok, fiatalok, mozgássérültek), mert az összes többi témában olcsón eladja magát, csak hogy a zászlajára tűzött célt előbbrevigye.
  • 3. Ne keress tökéletes pártot, mert olyan nincs. Nem családtagot, vagy barátokat kell választanod, a pártvezetővel sem kell összeházasodnod. Könnyű azt mondani, hogy “senki nem képviseli igazán az én álláspontomat”, sokkal nehezebb felülkerekedni a kényelmetlenségen, és egy olyan emberre szavazni, aki végülis a legkevesebb kárt okozza majd az országnak.
  • 4. Ne légy lusta, és ne mond azt, hogy “mindegyik egyforma”, hanem kelj fel a fenekedről, és menj el szavazni, hogy lelkiismereted szerint a lehető legtöbbet javíts az izraeli társadalmon!
  • 5. Ha nem szavazol, a következő választásokig egyetlen kritikus szavad sem lehet az országban történtekről, mert semmi közöd hozzá!

[singlepic=1724,450,350,,center] [poll id=”10″]

Négy tanács” bejegyzéshez 2ozzászólás

  1. Visszajelzés: 2calabash

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.