Túlélő

Már a két éve lezárult második libanoni háború, és a nyolc éve tartó folyamatos gázai rakétatámadás után, de még az izraeli válaszcsapás előtt Magi túlélőcsomagokat készített mindannyiunknak az erős földrengésekre való felkészülésképpen, mely rengéseket a szeizmológusok jóelőre pontosan megjósoltak, ezért nyugodt szívvel várhatóak.

tulelocsomagVégülis feleségem csak négy táskát csinált, három a gyerekeknek, egy neki, mert közöltem, hogy én nem kérek, én semmit nem akarok túlélni, sőt, mikor meghallottam, hogy az egyhetes légibombázás után megindult a gázai szárazföldi offenzíva, magasraugrott az adrenalin szintem, és kiáltozni kezdtem, hogy én is menni akarok, azonnal adjanak puskát, egy-két nap kiképzés, 10 fekvőtámasz, pici célbalövés, a hideg sivatagi földön-éjszakázást úgyis megszoktam, mi több, megszerettem, rakéták már csapódtak be mellettem, műanyagflakonba is pisiltem már, a lelkesedés megvan, úgyhogy semmi gond, a lényeg hogy vigyenek, ez a hazaszeretet. Ha úgyis meghalunk, akkor így a legszebb. Hősi halál.

A munkahelyemen az arabok mérgesen néznek rám, de ez legitim, néha én is haragszom a testvéreimre, ettől még egy család maradunk. Az viszont fájt, mikor röhögtek az öregekotthoni katyusatalálaton, “jól megkapták a vének”, vihogtak egymás között arabul, nem gondolták, hogy valaki fordít nekem.

Élesítjük a pengét, fényesítjük a kardot, készülődünk Iránba.

Már két kutya pusztult el rakétatalálattól, őróluk senki nem tudósít, pedig ezek a kutyák sokkal emberségesebbek, mint azok a Hamasz-állatok ott Gázában. Gyaur kutyák ezek a Hamasz-démonok.

Tegnap bemondták, hogy a Hamasz magára vállalta az egyik becsapódó rakétát. De akkor ki lövi a többit?

Egy magyar barátom kifejtette, hogy szerinte Izraelnek joga van megvédenie magát, de nem minden áron….
Könyörgöm nagyokoskám, akkor hogyan…??!!

Itt olvasható a legújabb, és később a további Hírek Izraelből >>

Gázai megoldás

Mutasd az állást

Betöltés ... Betöltés ...

Túlélő” bejegyzéshez ozzászólás

  1. A negyedik táskába duplán pakoltam, a te részed cipelését teljes szeretettel magamra vállaltam. Nincs mellébeszélés, te is túlélsz.

Leave a Reply