Zoliéknál

A legutóbbi szombaton Zoliéknál voltunk Tel Aviv-ban, Éva és Tomi is csatlakozott hozzánk, Szandra többnyire babázott, Zoli zongorázott, Ariel aranyoskodott, mi meg tüzönsütöttünk. Egyébként Vili is az országban van 1-2 hétre, idegenvezet Ágival. Még meglátogattuk Tomit a szállodájában, aztán hazajöttünk.

Ha jók lesztek, nem(de)sokára felteszek fotókat, bár az utóbbi időben sokmindent megigértem fűnek-fának, mely igéreteket be nem tartottam. A magyar nyelv lassan lekopik ajakimról, hej de sajnálom. Ezért is frissül lassan ez a szájtocska. Nem találom a szavakat, bár többnyire nem is keresem, mert nincs időm, pedig ha akarnám tán lenne, de lehet hogy nem.
Világos, nem?
(töksötét)

Zoliéknál” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Nagyon sok jó kép van, Kisfiam! Remélem egy archívumban szinte mindet megőrzöd. Én egyébként rábízom a válogatást az illetékesekre: Szandráékra, és a készítőjükre, Petikém, Te vagy a szakember. Nekem mindegyik kedves, hiszen a gyermekeimről, unokáimról van szó, és bizonyos fokig elfogult is vagyok, az előbb említett okok miatt. Még ami esetleg szakértői szemmel kevésbé is sikerült, nekem az is tetszik. Puszi, Anyutól Mindannyiótoknak< Ezt a levelet elküldtem Szandrának, Zolinak ké címére is és Petinek, de visszajött valami miatt. Ezért most ezzel próbálkozom, így talán célbaér.

Leave a Reply