Hol az atom


Eytan két játék közben megkérdezte, hogy mikor dobják már le ránk az atombombát, mert bár évek óta erről beszélnek, de nem történik semmi, erre rendreutasí-tottam, hogy ne türelmetlen-kedjen, ami késik, az nem múlik.

Aztán este, mikor azt látta a híradóban, hogy egy neves amerikai biztonságszakértői tanulmány szerint egy esetleges Izrael-Irán közötti atomháború után Izrael 200-800-ezer áldozattal talpra tudna állni, míg Irán 18-23 milliós emberveszteséggel gyakorlatilag letörlődne a föld színéről- kisfiam büszkén elmosolyodott, mire elmagyaráztam neki, hogy ez csak elmélet, az atombombát elrettentésre találták ki, nem bevetésre, erre Eytan elszontyolodva morogta: -De reggel még azt mondtad, hogy ami késik, az nem múlik.
– Na jó, majd meglátjuk. Ha jól viselkedsz, esetleg felhívom az Ahmenidzsád bácsit.

Hol az atom” bejegyzéshez 4ozzászólás

  1. Petikém! Oda vagyok, meg vissza! No nem az atombombától, se nem az Ahmanidezsád “bácsitól”, hanem a rajzodtól, ahogyan Eitánt “legrafikáztad”.

  2. Az elozo bejegyzes anyue. A mostani az enyem. Most gyorsan kitorlom a nevem anyuek geperol…Segitseg!!!

  3. Ki az a sötét alak a füle mellett? Csak nem valami rosszat sugdos ottan nekije?
    Honnan jön ilyen negativ kérdés? Talán a fintora alapján merült fel bennem ilyesmi, mindenesetre ez az impresszióm a kép alapján…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.