Nyirbálás

nyirbalas olloTegnap elromlott a hajnyírónk, és a loboncom miatt majdnem depressziós lettem, mert bár hajilag kopasz vagyok, de a szakállamat apu a ferencjóskáéhoz hasonlította, erre azt mondtam Maginak, hogy veszek új hajnyírót, de azt felelte, hogy várjak csak vele, majd ő is megnézi, hátha lehet valamit kezdeni a készülékkel.

Ma reggel megnézte, nyomban meg is szerelte, nem tudom pontosan mit bütykölt rajta, de azt láttam, hogy valami fontos alkatrészt megolajozott. Kicsit pironkodtam, hogy műszakilag lekörözött a feleségem, pedig régen a gyárban kimondottan tehetségesnek tartottak gépügyileg, olykor még azt is felismertem, hogy -ha nem csinálják így vagy úgy-, öt perc múlva el fog romlani a danone-gyártó digitális gépszörnyeteg,  de mivel a karbantartó-részleg vezető mérnökei az utasításaim szerint cselekedtek, megelőztük a meghibásodást. Tiszteltek képességeimért, felnéztek rám, országoshírű kiválódolgozó lettem, egyesek csak prófétának hívtak, és az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy titkon én is elhittem, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezem, legalábbis a műszaki dolgokkal kapcsolatban. Ezért is érintett olyan érzékenyen a ma reggeli eset.

Nyirbálás” bejegyzéshez ozzászólás

  1. 🙂
    nyomtak volna abba az irányba, az egyetemi tanulmányok kétharmadát ki is fizették volna, de én kézzel lábbal tiltakoztam, nem hagytam, hogy csorbát ejtsenek művészi becsületemen

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük