10000

Most akkor virtuálisan pezsgőt bontunk, mert tízezerszer látogattatok a vebszájtomra, legalábbis mióta számolom (2003/03/21).
26,340-szer kattintottatok rám, tehát egy látogató egy látogatás során átlagosan két és félszer megy a főoldalra. Az én kattintásaimat nem számolom.

A honlap egyébként 2001-ben indult útjára, folyamatosan haldoklik, de mindig életben marad, itt van egy korábbi kis összegzés.

A site sokat vesztett családi jellegéből, folyamatosan erősödik a személyes beütés, a nagycsaládnak van saját fóruma, mely él és virul. A fórum szupertitkos, idegeneknek tilos a bemenet.
Az utóbbi időben a hit, és izrael is nagyon meggyengült.

Ha véleményezni akarsz, tanácsot adnál, kijavítanál, vagy csak egyszerűen le szeretnél büdöskommunistázni? Kattints ide.

Hogyan és honnan találtak rám?

Kereső-kifejezések. Legtöbben egyenesen engem kerestek a “frankpeti”-vel, de van aki a “harisnyás”, az “álom magyarázat hu”, vagy a “fűre lépni tilos tábla” szócsoportokkal talált ide.
Soha nem értettem azt, aki frankpetit ír a google-be, hisz az tudja a címemet, mit keres?

Országok. Honnan jöttek a honlapra? Izrael, Hungári és az USA után Románia, Nagy-Británnia, Németország és Ausztrália következik, de volt itt indiai, marokkói, szenegáli és thaiföldi érdeklődő is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.