Körkép

040508

beni néhány napja végleg kijött libanonból, ment a lunagálba szórakozni, zolinak kutyája van a cica mellett, tibi bevonult egy hónapra kiképződni, hogy izmai el ne sorvadjanak a következő háborúig, ági irtó idegesítő gyerekekkel dolgozik, reméljük közösen, hogy nem fog hosszútávon beleőrülni!
zsuzsi egy osztály főnöke lesz, tomi nemrég itthon volt, kimentem vele este az erdőbe borozva beszélgetni, másnap is boroztunk, mert lekéste a buszt, vagy nem jött. tomi kedvenc parki padján ültünk.
tegnap viola is itthon volt, átjöttek anyuval, jót beszélgettünk, összekaptam vele e frankblog miatt…, yanairol is szó volt.
a gyerekek iskolába járnak, eytan doron elsőosztályos, doron szorgalmas, pedáns, minden iskolapercet élvez, eytan meg a szünetekben csak a nagy felsősökkel játszik az udvaron. néhány napja egy utcai gyerek fellökte, mert kötekedett vele, betört az orra, folyt a vér, számonkértem az apjától, hogy miért nem neveli a gyerekét. magamtól is számonkértem, hogy miért nem nevelem az enyimét.
másokról most nem tudósítok, mert információhiányban vagyok velük kapcsolatban.
hát most ennyit.
ja, magi munkát keres, de erről majd külön szólok.
elfelejtettem írni, hogy zoli térdét tegnap műtötték. nem tudom, hogy mi az eredmény. zoli, hogy van a lábad?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.