Kávéház

kavehaz karmielIsmét együtt ültünk a megszokott helyünkön, most Magi is csatlakozott hozzánk, Ági Éva és Viola maradtak a gyerekekkel, békésen alszanak, angyalok. Vili, Tomi, Tibi és Laci voltak velünk, tegnap Zsuzsi, Kornél, Anyu és Tibi. Megbeszéltük a legégetőbb dolgokat, volt egy kis nézetkülönbség, nem mindenki értett egyet, van aki máshogy lát, nincs kikristályosodott véleménye, vagy csak nem akarja elárulni. Ez hangulattól is függ. Meg a társaság összetételétől, természetesen.
Van aki azt gondolja, hogy néhányan közülünk egyenlőségjelet tesznek a mo.-i cigánykérdés és az itteni arabkérdés között. Súlyos tévedés.
Tibi beszélt a tulajjal, jól megy neki a kávézó, az egyik pincérnő cipruson volt, Keren-nek hívják, mi sokan vagyunk testvérek, titok, hogy mennyien. A tulaj kocsija nem valami menő, az a típusú gyerek, aki inkább befekteti a pénzét. Jól megforgatja.
Volt a szomszéd asztalnál két rendkívül furcsa figura. Többen helyet cseréltek közülünk, hogy ők is láthassák a jelenséget. Ez az ügy kb. negyed óráig kötötte le a figyelmünket.
Ki a legmagányosabb közülünk?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.