Viola gitározik

viola gitarozikViola nagyon szeret gitározni. Ölébe veszi a gitárt, megpengeti, szól a húr, aztán elhal, majd újra megpengeti, ezt csinálja folyton. Énekel is hozzá. Általában különféle slágereket dúdol, vagy rendesen énekel, rendszerint elcsépelt slágereket. A slágerek eleve elcsépeltek, nem mind, de többnyire.
Ha sokan vagyunk a lakásban félrevonul a hálószobánk magányába, felül az ágyunkra és ott gitározik magában.

A bázison azt mondják, hogy durva lány és erőszakos. Ezt otthon is mondták már. Néha összeverekszik Ágival, vagy Benjáminnal, olykor Tomit, vagy Tibit püföli, de engem még nem ütött meg. Rendszerint együtt focizik a katonai tábor legényeivel. Egyszer az egyik fiú kijelente, hogy ő nem hajlandó lánnyal focizni, mert akkor nem rúghat erőset.
Viola már nagylány. Érett.
Hadar ha magyarul beszél, de ha ivritül, akkor is. Nincs akcentusa már, jól beilleszkedett itt Izraelben.
Levelet írt valakinek, kértem, hogy adjon át belőle bizonyos részeket az interneten való közzététel végett, de nem egyezett, bele. Mi köze másnak hozzá? Mondta. Végül is igaza van.
Mostanában mindig puskával van, mert már kijáráskor is kötelező. Terroristák mindenhol előbukkanhatnak, szól a legújabb haditaktika. Legutóbb egy katonai táborba törtek be és megöltek többek között két katonalányt is, akik puska nélkül voltak. Biztos emiatt találták ki ezt a legújabb szabályzatot.
Viola elég jó katonalány. Jól néz ki katonai felszerelésben, a puska is illik hozzá ahogy ott lóg az oldalán. A múltkor meleg takarót vittünk neki, mert az éjszakák hűvösre fordultak ott fenn a hegyekben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.